Copii cu un comportament ciudat. Nu le intoarce spatele!

in Diverse

Problemele de comportament sunt inevitabile la copii si sunt determinate de mai multi factori care influenteaza viata si dezvoltarea lor.

Fiecare etapa a copilariei este presarata cu diverse probleme de comportament considerate firesti, asa cum sunt accesele de furie, muscatul, lovitul, in timp ce altele sunt considerate patologice sau tulburari comportamentale.

Parintii sunt ingrijorati de problemele de comportament care tind sa rasara la copil ca furnicile dupa ploaie. Cei aflati in aceasta situatie incearca sa gaseasca solutii pentru a rezolva problema. Apeleaza la pauze, pedepse, rationament, recompense si in disperare, recurg chiar si la bataie. Insa toate acestea nu dau nici un rezultat pozitiv. Ei incearca prin toate mijloacele rezolvarea problemei, sperand ca una dintre ele va fi eficienta.

 

 

sursa foto: http://buzzly.fr

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*