COPIL DE DIAMANT din Romania! Discursul lui te va emotiona!

in Spiritualitate

Tot mai multi copii care vin acum pe lume sunt inzestrati cu capacitati care ii depsesc si uimesc pe parintii lor. Iar prin tot ceea ce sunt, ei isi provoaca parintii sa evolueze in planul vietii personale si intrinsec, din punct de vedere spiritual.

p_19436_766x350-10-85

Acesti copii, chiar daca nu au experienta de viata si de socializare, par sa inteleaga existenta in moduri profunde. Copiii de Diamant aduc cu ei noi perspective asupra vietii si incearca sa creeze un Pamant mai bun, mai evoluat, mai curat energetic.

Sigur, termenul de “copil de diamant” poate fi considerat un concept pe care cei mai rationali l-ar discredita cu repeziciune, neincrezatori si etichetand repede ca apartinand de zona misticismului sau noilor filosofii New Age. Dar vedem tot mai des astfel de copii in jurul nostru, copii care par sa aiba deja scris un parcurs al unei vieti dedicate fauririi unei lumi mai bune. Copiii au o perspectiva larga asupra existentei si folosesc un discurs care depaseste cu mult varsta lor. Ei le dau lectii de viata adultilor si ii provoaca la autoreflectie.

Sunt atat de valorosi acesti copii, incat da, idiferent de unghiul de abordare pe care il avem, ii putem numi “copii de diamant”:

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/RatiunesiSImtire123/videos/898454136902638/” width=”630″ height=”400″ onlyvideo=”1″]
Citeste mai mult aici> garbo.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.