Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Copilul care a creat energie liberă dintr-o ceașcă de cafea și câteva fire. La 13 ani îl definește surprinzător pe Dumnezeu. VIDEO

in Evenimente/Extern/Stiri online

Max Loughan are doar 13 ani, iar visul lui măreț este să schimbe lumea. Și chiar o face! A creat energie liberă inspirat de teoriile lui Nikola Tesla și Albert Einstein folosindu-se de materiale comune care au costat doar 14 dolari. De asemenea, adolescentul are o versiune proprie asupra a ceea ce înseamnă Dumnezeu.

O ceaşcă de cafea, o sârmă, două bobine, o lingură, o cutie de metal și câteva fire s-au transformat într-un dispozitiv care produce energie. Invenția aparține unui puști de doar 13 ani din SUA, care își cunoaște perfect misiunea pe Pământ. ”Ştiu că am apărut pe această planetă cu un anumit scop; şi, din acest motiv, trebuie să inventez, să aduc viitorul în prezent”, a declarat Max Loughan într-un interviu acordat unei televiziuni americane.

Surprinzător, dispozitivul care amintește de bobina lui Tesla, funcționează destul de simplu. Colectează energia electromagnetică din atmosferă pe care o transformă în curent electric.

Adolescentul știe că dacă omul dispune de energie, deține o adevărată putere cu care poate crea orice. În acest scop își pierde ore în șir în laboratorul propriu- o cameră în casa părinților pe care a amenajat-o special pentru a experimenta viitorul. ”Tehnologia energiei libere e una reală; atunci, de ce este lumea încă dependentă de combustibilii fosili și de metodele bazate pe extracție pentru a produce energie electrică, distrugând astfel planeta noastră?”, este întrebarea cheie pe care Max Loughan a lansat-o în timpul interviului televizat.

Pe de altă parte, la doar 13 ani, Max îl definește pe Dumnezeu ca fiind energie prezentă peste tot, chiar și în oameni. ”Mulţi oameni cred că Dumnezeu este un tip, care stă pe un nor, şi care controlează Universul, creând viaţa. Dar definiţia mea despre Dumnezeu nu este aceasta. Eu nu cred că Dumnezeu este o persoană sau o entitate. Dumnezeu este o altă formă de energie sau, de fapt, Dumnezeu este energie. Aşadar, Dumnezeu nu este un tip care ne urmăreşte, ci doar o formă de energie care se află peste tot, inclusiv în noi.”, a explicat Max Loughan.

De asemenea, adolescentul consideră că faptele relatate în Biblie pot fi exemplificate prin teorii din fizica cuantică și astrofizică și conchide afirmând că de fapt Cartea Sfântă ”nu prezintă neapărat întâmplări care au avut loc pe Pământ, ci prezintă dovezi despre cum s-a format Universul.”

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate