Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Coreea de Nord a amenințat Australia că intră în raza de acțiune a rachetelor nucleare nord-coreene dacă nu se oprește din susținerea aliatului SUA

in Articole/Extern

Julie Bishop, ministrul australian de Externe a exprimat susținere pentru înăsprirea sancțiunilor împotriva regimului Kim Jong-Un, din cauza activitătilor nucleare și balistice. Bishop a spus că regimul nord-corean dacă este lăsat necontrolat reprezintă o amenințare gravă pentru vecinii săi și pe scară mai largă și pentru Australia și că acest Guvern nord-coreean trebuie să investească în bunăstarea cetățenilor nord-coreeni îndelung răbdători, decât să o facă pentru obținerea unor arme de distrugere în masă.
Ca răspuns la cele spuse de Julie Bishoop, un oficial din cadrul Ministerului nord-coreean de Externe a avertizat: „Australia aruncă noroi spre Coreea de Nord, din cauza politicilor de autoapărare. Dacă Australia va persista în susținerea acțiunilor Statelor Unite de izolare și ironizare a Coreei de Nord și dacă Australia se va supune în continuare stăpânului american, acest lucru va fi un gest sinucigaș, întrucât Australia intră în raza de acțiune a rachetelor nucleare nord-coreene”.
Întrebarea care se pune este: Ar putea Coreea de Nord să lovească de fapt Australia?”
Coreea de Nord are deja rachete care sunt teoretic capabile să lovească Japonia și baza militară americană din Guam și încearcă să dezvolte o rachetă balistică intercontinentală care ar putea atinge ținte îndepărtate. Dar, șeful interimar al Centrului de Studii Strategice și Apărare de la Universitatea Națională Australiană (ANU) a declarat că posibilitatea ca Australia să fie atacată de Coreea de Nord este încă departe deoarece experții sunt sceptici în privința proiectării unei arme nucleare de către Coreea de Nord și a menționat că acest lucru ar dura cel puțin 4 ani.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate