Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Coreea de Nord amenință singurul aliat major, China, cu „consecințe grave” din cauza „remarcilor absurde și nechibzuite” făcute în mass-media chineză

in Articole/Extern

Potrivit agenției oficiale a regimului Kim Jong-un, KCNA, Coreea de Nord a arătat că „Republică Populară Democrată Coreeană nu va cere niciodată menținerea prieteniei cu China” și amenință în premieră cu „consecințe grave” din cauza „remarcilor absurde și nechibzuite”, făcute în mass-media chineză zilnic, despre programul nuclear nord-coreean.
KCNA a mai transmis :”China trebuie să înceteze testarea limitelor Coreei de Nord. China trebuie să analizeze consecințele grave pe care aceste acțiuni nechibzuite le pot avea asupra relației bilaterale”.
Se pare că regimul de la Phenian este deranjat de faptul că relațiile Chinei cu SUA s-au îmbunătățit și riscă să-și piardă singurul aliat major, prin critica lansată împotriva acestuia.
KCNA a declarat că programul nuclear al Coreei de Nord este necesar pentru „existența și dezvoltarea” țării și că „nu poate să fie niciodată schimbat, nici scuturat”.
Tensiunea din Peninsula Coreeană a crescut la cote alarmante în ultimele săptămâni, motivată de îngrijorarea că s-ar putea ca regimul King Jong-un să efectueze al șaselea test nuclear, în contradicție cu rezoluțiile Consiliului de Securitate al ONU.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate