Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Coșmarul teroriștilor ISIS: femeile din Unitățile de Protecție kurde

in Articole/Extern

De-a lungul istoriei puterea armatei a fost asociată sexului puternic: bărbații și tot ei au înțeles că în rândul lor femeile sunt un ajutor, care în unele ocazii chiar depășește iscusința și puterea a sute de bărbați militari. Patrioți din toată lumea și-au unit forțele pentru a distruge terorismul, cea mai atroce organizație care a ucis milioane de oameni nevinovați pentru atingerea egoistului obiectiv de a cuceri lumea cu arma.

Unitățile de Protecție ale kurzilor sunt doar o parte dintre cei care luptă împotriva organizației Stat Islamic și se pot lăuda cu o armă letală împotriva lor: femeile. Un batalion de femei mânuiesc cu ușurință arma în lupta pentru libertate și țin piept teroriștilor îngroziți că ar putea fi uciși de mâna lor. Jihadiștii se ghidează după o credință la fel de stupidă ca și atrocitățile pe care le comit și anume, dacă sunt uciși de o femeie sufletul lor va arde în iad. Bineînțeles, convingerea asta nu se aplică în cazul executării cu sânge rece a oamenilor nevinovați.

Femei frumoase și curajoase, ele reprezintă în acest moment aproape o treime din milițiile kurde, scrie românia-actualități.ro. Un erou pe nume Arin Mirkan, comandantul batalionului de femei stă pe buzele amazoanele kurzilor. A murit în luptă după ce înconjurată de jihadiști s-a aruncat în aer și în drumul către moarte, împreună cu ea, a luat și câteva zeci de teroriști. Arin-Mirkan
Curajul și sacrificiul femeii, care printre altele și-a dorit să își crească copii în libertate, a inspirat alte mii de femei, majoritatea musulmane, care s-au alăturat armatei kurzilor. Rosarine, o tânără de 19 ani a abandonat școala pentru a lupta împotriva terorismului. “Prima dată am fost speriată, dar dragostea pentru țara mea a fost mai mare decât spaima mea”, a mărturisit pentru presa internațională tânăra.

Batalionul de femei kurde au sarcina de a monitoriza activitatea jihadiștilor și din acest motiv puțini dintre ei îndrăznesc să atace atace zonele în care sunt plasate amazoanele. Jumătate din teroriștii uciși în zona de frontieră (dintre Siria și Irak) au fost eliminați de luptătoarele kurde care transmit un mesaj extremiștilor: “Dacă doresc să ajungă în iad să continue lupta cu noi”.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate