Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cotabiţă, transferat din nou la Spitalul Floreasca

in Evenimente

După o perioadă în care veştile bune nu se mai opreau privind starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă, anunţul de astăzi al medicilor suprinde pe toată lumea.

Aflat în recuperare după un stop cardio-respirator la Spitalul Elias, cântăreţul a fost iarăşi transferat la Spitalul Floreasca, unde fusese iniţial internat. Motivul este o nouă intervenţie chirugicală, montarea unui defibrilator intern care va servi la evitarea unor tulburări de ritm cardiac, conform Mediafax.

Directorul medical al Spitalului Elias, Dana Safta a precizat că recuperarea cântăreţului decurge foarte bine şi sâmbătă Cotabiţă se va întoarce aici pentru continuarea exerciţiilor. Medicul Nicolae Bacalbaşa din Galaţi a descris pentru RomâniaTV această operaţie ca fiind una normală, de precauţie, fără mari riscuri, care nu va afecta restul recuperării pe care o face Gabriel Cotabiţă.

Gabriel Cotabiţă a fost transferat, pe 16 iunie, de la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde a fost internat din 8 mai, la Spitalul Elias, pentru un proces complex de recuperare. Gabriel Cotabiţă are nevoie de recuperare logopedică şi motorie, incluzând kinetoterapie şi fizioterapie. Îndrăgitul interpret a fost internat în Clinica de Recuperare Medicală de la Spitalul Elias, condusă de profesor dr. Mihai Berteanu.

Cântăreţul Gabriel Cotabiţă a fost găsit, în 8 mai, în stop cardio-respirator, în stare de inconştienţă, într-o sală de fitness de la un hotel din Capitală. Cotabiţă era singur în sală când i s-a făcut rău, el fiind găsit ulterior de un angajat al hotelului, care a sunat la numărul de urgenţă 112. Cotabiţă a fost resuscitat de un echipaj SMURD şi a răspuns manevrelor, fiind stabilizat şi dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde aproximativ trei săptămâni a fost ventilat mecanic.

În 25 mai, reprezentanţii Spitalului Floreasca anunţau că starea lui Gabriel Cotabiţă arată o ameliorare, întrucât pacientul răspunde la anumiţi stimuli şi respiră spontan pe sonda de traheostomie, dar necesită în continuare ventilaţie mecanică intermitentă.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate