Crima odioasa in penitenciarul unde sunt incarcerati cei 7 violatori

in Evenimente

In Penitenciarul de la Vaslui a avut loc, in urma cu putin timp, o crima odioasa. Un barbat a fost gasit mort in celula sa, cel mai probabil a fost ucis. Din primele cercetari a rezultat ca ar fi fost vorba de unul dintre cei sapte violatori ai fetei de 18 ani, respectiv Razvan Burada. Detinutul semana atat de izbitor cu violatorul incat autoritatile au alertat familia acestuia ca Razvan a fost ucis.

Insa, la o privire atenta, s-a constatat ca a fost vorba de o eroare si un alt detinut, inchis pentru fapte de agresiune, a fost gasit fara suflare.

Pana la aceasta ora, autoritatile nu au facut nicio declaratie oficiala cu privire la eroarea care a survenit. Surse din interiorul penitenciarului, confirma faptul ca a avut loc o crima odioasa si ca ar fi chiar un mesaj subliminal de amenintare la adresa violatorilor.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.