Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Crimă sau suicid? Polițiștii iau în calcul ambele variante în cazul patronului Hexi Pharma. Care sunt probele

in Evenimente/Stiri online

Un echipaj medical a fost solicitat la locul unui accident foarte grav pe raza comunei Corbeanca, unde un autoturism s-a izbit cu viteză de copaci. Șoferul a decedat pe loc, vehiculându-se că este vorba de patronul Hexi Pharma, Dan Condrea. Cu toate că soția bărbatului l-a recunoscut pe acesta după haine, iar în mașină au fost găsite acte de identitate, victima nu a putut fi recunoscută între fiarele contorsionate ale mașinii. Medicii vor face teste ADN pentru a identifica cu exactitate, dacă este vorba de Dan Condrea, mai ales că mașina implicată în accident este pe numele tatălui său.

Potrivit primelor informații, Dan Condrea circula pe un drum drept cu 150 km/h și cel mai probabil, acesta a pierdut controlul volanului și s-a izbit de copaci. Lipsa urmelor de frână complică foarte mult elucidarea împrejurărilor în care Dan Condrea a murit. Polițiștii iau în calcul și o posibilă sinucidere, pe fondul scandalului dezinfectanților diluați Hexi Pharma. S-a dovedit faptul că atât Dan Condrea cât și tatăl său au fost pioni importanți în afacerea dezinfectanților diluați și până la 2500 de ori, iar profiturile acestora se evaporau prin intermediul a doua firme off-shore din Cipru. Cu toate acestea, Dan Condrea a cerut radierea firmei Hexi Pharma, pe motiv de insolvență, acțiune stopată de către judecători.

Pe de altă parte, s-a vehiculat implicarea SRI în scandalul Hexi Pharma. SRI susține că a informat toate unitățile competente despre calitatea îndoielnică a produselor Hexi Pharma încă de acum câțiva ani. Nimeni însă nu a primit aceste notificări.

Moartea lui Dan Condrea este cel puțin bizară. De obicei sinucigașul își ia adio de la familie, iar în acest caz nu s-a confirmat până la această oră vreo acțiune de acest gen, bilet, telefon sau sms de adio. Drumul pe care mergea Condrea este unul drept, fără curbe periculoase, lucru care pune un semn de întrebarea la felul în care a pierdut bărbatul controlul volanului. Medicii vor stabili probabil și dacă patronul Hexi Pharma era sub influența alcoolului sau al medicamentelor, în momentul impactului. Lipsa urmelor de frânare este poate cel mai important aspect, iar aici cercetările autoturismului vor putea stabili dacă frânele funcționau sau nu.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate