Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cristi Borcea a sărit să îi bată pe frații Becali în duba jandarmeriei

in ShowBiz

După ce Cristi Borcea și frații Becali au fost audiați la DNA într-un dosar în care sunt acuzați de mită, aceștia au fost duși înapoi la Poarta Albă.

cristi-borcea-a-sarit-sa-ii-bata-pe-fratii-becali-in-duba-jandarmeriei-suparat-ca-acestia-au-recunoscut-la-dna-ca-i-au-dat-mita-judecatoarei-terceanu-166284
Numai că între cei trei a apărut un conflict verbal, care s-a transformat într-unul fizic. Potrivit digi sport, fostul acționar al echipei FC Dinamo, Cristi Borcea, s-a enervat foarte tare în momentul în care a aflat că frații Becali și-au recunoscut fapta. Acesta le-a transmis că din cauza lor, pedeapsa sa va fi mărită, stând astfel mai mult timp după gratii.

Conflictul verbal avea șanse să se transforme rapid într-unul fizic, dar jandarmii au intervenit între cei trei și i-au despărțit. Toate aceste lucruri s-au petrecut în timp ce erau duși la Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde își continuă executare sentinței dată în Dosarul Transferurilor.

Frații Ioan și Victor Becali, Cristi Borcea și judecătoarea Geanina Terceanu au fost acuzați de dare și luare de mită. Terceanu este acuzată că a luat mită pentru a-i achita pe cei trei şi pe alţi cinci oameni de fotbal, în Dosarul Transferurilor. Se pare că aceasta ar fi primit 220.000 de euro, dintre care 10.000 de euro chiar pe stadionul Ghencea. ( Detalii AICI )

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate