Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cristi Borcea e REGE cu baldachin în pușcărie: DEZVĂLUIRI din spatele gratiilor

in Evenimente/Stiri online

Condiţii de lux pentru Cristi Borcea, chiar şi în spatele gratiilor. Aflat în Penitenciarul Jilava în dosarul judecătoarei Geanina Terceanu, omul de afaceri trăiește aproape ca în libertate. Cristian Borcea şi-a tras propria cameră “intimă”. Uşa şi gratiile mereu deschise ale celulei sunt asortate cu o bucată de pânză care nu permite nimănui să arunce un ochi în celula pe care o împarte cu fraţii Ioan şi Victor Becali. De când a pus piciorul în puşcăria de la marginea Capitalei, Borcea şi-a impus, oarecum previzibil, propriile condiţii.

Munca nu s-a lipit de el, pentru că sporurile vin şi din scrisul cărţilor, anturajul din celulă este unul mai mult decât select – fraţii mpresari Ioan şi Victor Becali, şi ei cercetaţi în acelaşi dosar -, iar ce face el în camera cu patru paturi şi doar trei locatari este ferit de ochii tuturor curioşilor aflaţi, ca şi el, la necaz. Şi chiar al gardienilor care patrulează pe holurile secţiei de tranzit, acolo unde e “cazat”. Şi asta pentru că fostul boss dinamovist şi-a atârnat de cadrul uşii camerei de detenţie – de comun acord cu vecinii lui de pat -, o decoraţiune interioară, un baldachin care blochează privirile indiscrete ale oricărei persoane tentate să-şi bage nasul în intimitatea celor trei oameni de fotbal, scrie libertatea.ro

“Nu este tocmai regulamentar, pentru că din cauza perdelei nici gardienii nu pot să vadă ce fac deţinuţii în celula care are toată ziua uşa şi gratiile deschise, date de perete. La pat pot să-şi pună ce vor, dar la uşi nu. Ei sunt singurii care au aşa ceva prins de uşă. Dar cine să se ia de ei? Lumea vorbeşte că Borcea şi fraţii Becali, respectaţi în puşcărie, s-ar teme să nu fie fotografiaţi în celulă şi să apară prin ziare”, au declarat pentru Libertatea, care citează surse din pușcărie.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate