Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cristian Sima, brokerul fugar face noi dezvăluiri în dosarul Microsoft

in Evenimente

Cristian Sima, brokerul fugar, stabilit acum în Elveția, face noi dezvăluiri în dosarul Microsoft/Elena Udrea. Pornind de la informațiile privind denunțul fals al Anei Maria Topoliceanu împotriva Elenei Udrea, Sima spune că și un alt denunț este fals. Seful Omnilogic a depus marturie si denunt impotriva lui Udrea(marturie mincinoasa pentru ca nici macar nu o cunoaste) ca sa scape el si baietii din servicii, afirmă Sima.

POSTAREA INTEGRALĂ A LUI CRISTIAN SIMA PE FACEBOOK:
Udrea nu e nevinovata, dar marturia falsa a lui Topoliceanu dovedeste ca s-au scos cutitele pe masa. La fel, seful Omnilogic a depus marturie si denunt impotriva lui Udrea(marturie mincinoasa pentru ca nici macar nu o cunoaste) ca sa scape el si baietii din servicii , amestecati in afacerea microsoft.Concluzia e evidenta, toti sunt la fel, toti nu au facut decit afaceri oneroase cu statul.Politicieni de la toate partidele, reprezentanti de multinationale,jurnalisti, afaceristi locali si serviciile, toti, absolut toti ar trebui sa plateasca. Dar puterea e inca la ei si banii la fel. Ceva s-a prabusit, in acesta retea bine organizata in ultimii 25 de ani. Acum scapa cine poate. Poate scapam si noi de toti. Problema e insa, acum cine ramine?Daca vom ramine cu cine scapa din tsunami-ul asta, va fi si mai rau decit a fost.Daca vom fi doar spectatori, spectacolul ce ni se va livra s-ar putea sa aiba happy end. Sfirsit fericit pentru ei si nenorocirea urmasilor nostri.Oricine si orice poate fi cumparat. Doar constiinta nationala nu pot sa o cumpere. Dar, oare, vom etala constiinta nationala in piata publica?

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate