Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cristian Ţopescu, decorat de preşedintele Iohannis

in Articole/Centru Media/Evenimente/Sport/Stiri online

   Preşedintele României, Klaus Iohannis, i-a conferit cunoscutului comentator sportiv Cristian Ţopescu, Ordinul Național Steaua României în grad de Cavaler, în semn de înaltă apreciere pentru dăruirea şi devotamentul cu care şi-a desfăşurat întreaga activitate.

   În alocuţiunea rostită în cadrul ceremoniei de decorare, Klaus Iohannis, a spus că este o bucurie pentru el de a decora o personalitate care şi-a dăruit întreaga activitate, talentul şi priceperea sportului românesc şi i-a urat la mulţi ani lui Cristian Ţopescu, la aniversarea vârstei de 80 de ani.

   „Tinerii români pot găsi modele de inspirație în performanţele dumneavoastră, adevărate lecţii de viaţă şi exemple ale tăriei de caracter. Timp de 40 de ani, aţi adus în casele noastre momentele în care sportivii români au obținut victorii incredibile, devenind astfel unul dintre cei mai dinamici şi eficienţi vectori de promovare a României în lume. Vocea dumneavoastră, decenţa, eleganţa şi profesionalismul comentariilor au reprezentat momente de regăsire în valoare, în devotament şi dragoste pentru sport şi pentru România, în cele din urmă„, a mai spus preşedintele Iohannis.

   În cariera sa de reporter sportiv, cristian Ţopescu a comentat 5000 de transmisiuni în direct de la evenimente sportive ca Jocurile Olimpice, campionate mondiale şi europene. El a mai publicat peste 200 de articole cu subiect sportiv în presa scrisă, la care se adaugă volumele „Steaua, performanţă şi prestigiu” şi „Fair play”. (foto: presidency.ro)

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate