Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cristiano Ronaldo si-a schimbat tunsoarea. Semnificatia celor doua linii te va surprinde

in Extern/Sport/Stiri online

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo este tot timpul criticat pentru comportamentul rigid si uneori chiar agresiv, pe teren sau in public. Dar acesta mai are si o alta fata, aceea de solidaritate cu cei aflati in nevoie.

Recent, acesta a aparut cu o frizura inedita, avand doua linii orizontale, la spate, motiv pentru care toata lumea s-a intrebat ce semnificatie au.

Se pare ca, astfel a gasit el de cuviinta sa isi manifeste solidaritatea fata de un copil bolnav de cancer, al carui tratament l-a platit sportivul. Ca parte din medicatie, baiatul a suferit si o interventie chirurgicala, ramanandu-i doua cicatrici la cap.

Acestea reprezinta motivul pentru care Ronaldo si-a facut o astfel de “decoratie” a frizurii.

sursa: ROL

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate