Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cruzime fără margini. Motivul halucinant pentru care dictatorul Kim Jong-Un a condamnat la moarte un oficial

in Evenimente/Extern/Stiri online

Cunoscut pentru cruzimea sa, dictatorul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, a devenit un obișnuit al ziarelor de scandal din toată lumea care relatează atrocitățile liderului. Dacă până acum, pentru a ucide oameni a invocat diverse motive politice, de data aceasta un ministru din Coreea de Nord a fost împușcat pentru ”poziția neadecvată în timpul unei ședințe”.

Deși acuzațiile aduse ministrului Educaţiei, Kim Yong-Jin, lasă loc de interpretări în sensul că prin ”poziție” se poate înțelege că omul politic ar fi putut avea un punct de vedere diferit decât cel al dictatorului, potrivit presei internaționale este vorba de simpla poziție a corpului, o poziție considerată neadecvată și care l-a înfuriat pe dictatorul Kim Jong-Un.Kim Jong-Un

Cu alte cuvinte, ministrul Educației din Coreea de Nord a fost condamnat la moarte prin împușcare pentru că nu a fost atent la cum stă pe scaun.El a fost acuzat de o postură neadecvată în tribună. Problema lui Kim( n.r. ministru) a început imediat după ce a fost văzut stând cu o atitudine arogantă în timpul unei reuniuni a Adunării Supreme a Poporului”, a declarat oficialul ziarului sud-coreean JoongAng Daily.

Kim Yong-Jin a fost arestat imediat, interogat la ordinele dictatorului și găsit vinovat de „agitator împotriva regimului”, fiind ulterior executat.

O astfel de condamnare aberantă are precedent în Coreea de Nord. Dictatorul Kim Jong-Un a mai condamnat la moarte un oficial care a adormit în timpul unei ședințe, iar pe un altul l-a trimis o lună la un centru de „reeducare ideologică”, considerându-se că atitudinea arogantă a politicianului trebuie tratată de specialiști.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate