Cruzimea umana nu are limite! Povestea care a îngrozit lumea. Ce i-a făcut această mamă copilului în fiecare zi, timp de 5 ani

in Articole

O femeie care a stârnit emoție și compasiune în întreaga lume datorită luptei cu o “boală misterioasă” de care suferea fiul său a fost judecată și condamnată la închisoare după ce anchetatorii au aflat că tânăra și-a otrăvit de fapt copilul.

spears_1_960x720_22952000

Lacey Spears, o tânără din New York, a fost condamnată la 20 de ani de închisoare pentru omucidere după ce și-a otrăvit copilul, care a murit anul trecut în ianuarie, potrivit news.sky.com.

Femeia în vârstă de 27 de ani și-a hrănit copilul cu forța cu sare, printr-un tub special.

Spears posta frecvent pe rețelele de socializare povești despre lupta sa cu boala misterioasă a copilului. În paralel, se informa despre efectul sării în exces asupra organismului copiilor.

Procurorul care a instrumentat cazul a explicat că tânăra își dorea foarte mult să fie în centrul atenției și să stârnească compasiunea familiei, a prietenilor și a colegilor, dar în mod special a medicilor.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.