Cu ce vedetă semeni cel mai mult, în funcție de zodia ta?

in Galerie

Descoperă în acest horoscop cu ce vedetă semeni cel mai mult, în funcție de zodia ta

Cu ce vedetă semeni, în funcție de zodie:

BERBEC
Celine Dion și Charlie Chaplin. De la Celine Dion ”moștenești” determinarea și sensibilitatea artistică, iar de la Charlie Chaplin ai umorul involuntar și prezența spirituală oriunde te-ai duce.

Celine Dion

charlie-chaplin

TAUR
George Clooney și Penelope Cruz. Șarmul lui Clooney te face să cucerești pe toată lumea cu un simplu zâmbet, iar neastâmpărul lui Penelope Cruz îi poate intimida până și pe cei mai aprigi dușmani.

George-Clooney-pics

penelope_cruz_16-normal5.4

GEMENI
Hugh Laurie și Tupac Shakur. Cinismul lui Doctor Hoouse nu îți este deloc străin iar implicarea pasională în tot ceea ce face, așa cum își dădea și Tupac sufletul pe scenă, te caracterizează 100%.

hugh1-620x350

Tupac-Portrait-Rex

RAC
Meryl Streep și Vin Diesel. În spatele unei atitudini fioroase precum cea a lui Vin Diesel există multă sensibilitate. Farmecul și originalitatea vine de la Meryl Streep.

meryl-streep_0

vin-diesel

LEU
Jennifer Lopez și Charlize Theron. Ai o aplecare foarte mare spre a face sport și îți menții corpul viu și armonios precum Jennifer Lopez. Ești o leoaică îndărătnică dar foarte inimoasă, precum Charlize Theron.

JLO-Bella-Naija

charlize-theron-664311583

FECIOARĂ
Sophia Loren și Michael Jackson. Ești idealistă și visătoare precum Michael Jackson, maniacală în detalii așa cum își organiza și acesta concertele și chiar extremistă. Grația și romantismul vin de la Sophia.

Sophia-Loren

michael-jackson-tell-all-book

BALANȚĂ
Catherine Zeta-Jones și Kate Winslet. Ambele vedete sunt preocupate de a-și căuta echilibrul în tot ceea ce fac și privesc viața detașate, ca niște copii, însă cu eleganța caracteristică oricărei femei.
Catherine-Zeta-Jones-elegant-HD-Wallpapers

Kate Winslet is honored with the 2,520th star on the Hollywood Walk of Fame  near the historical corner of Hollywood & Vine on Monday, March 17, 2014 (Photo: Alex J. Berliner / ABImages)
Kate Winslet is honored with the 2,520th star on the Hollywood Walk of Fame near the historical corner of Hollywood & Vine on Monday, March 17, 2014 (Photo: Alex J. Berliner / ABImages)

SCORPION
Ellen Pompeo și Leonardo DiCaprio. Doctorița Meredith Grey tranșează lucrurile dintr-un singur bisturiu, la fel ca și tine. Cu Leonardo DiCaprio ai în comun dorința de a păstra misterul despre tine.

Ellen_Pompeo_002

leonardo_dicaprio

SĂGETĂTOR
Julianne Moore și Nelly Furtado. Pasională și vulcanică, misterioasă și cerebrală, la fel ca Julianne Moore și Nelly Furtado.

Julianne-Moore-julianne-moore-253330_1280_1024

nelly_furtado

CAPRICORN
Denzel Washington și Bradley Cooper. Cu Denzel Washington te întâlnești la capitolele strategie și introvertire, iar cu Bradley Cooper ai în comun puterea de seducție cu o simplă tăcere.

denzel

cooper

VĂRSĂTOR
Shakira și Placido Domingo. Nu există persoane mai visătoare și mai schimbătoare pe lumea asta decât tine, Shakira și Placido Domingo.

shakira-target-poster

Plácido_Domingo,_2008

PEȘTI
Elizabeth Taylor și Adam Levine. În privirea ta se poate citi totul și nimic, întrucât porți o serie de substraturi care îi fac pe ceilalți să-și dorească să te cunoască, potrivit revistateo.ro

Liz-Taylor-Legacy

Adam-Levine_Recording-in-Houdini_s-House_HD_768x432-16x9

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*