Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cub gigantic surprins de satelitii NASA langa Soare

in Astronomie

Cub gigantic surprins de satelitii NASA langa Soare, la data de 21 decembrie 2012
Dacă privim imaginile de mai jos, care au fost surprinse şi fotografiate cu ajutorul satelitului NASA / SOHO, observăm chiar în apropierea Soarelui, în cronosfera sa, prezenţa unui enigmatic cub negru uriaş.

Screenshot_3

Ciudat este faptul că acelaşi cub a fost observat de mai multe ori în decursul lunii decembrie şi, în mod semnificativ, chiar pe data de 21 decembrie 2012. Uneori detaliile fotografiate permit să se constate şi prezenţa lui tridimensională. Culoarea neagră a cubului provine, desigur, de la faptul că el nu este la fel de cald şi de luminos precum Soarele lângă care se afla. În mod evident, doar un obiect de provenienţă artificială ar putea avea o asemenea evoluţie în jurul Soarelui; el ar trebui să reziste la temperaturi de până la 2 milioane de grade (ce caracterizează cronosfera), forţe gravitaţionale gigantice şi distorsiuni spaţio-temporale accentuate, determinate de masa colosală a stelei. Şi totuşi, cubul respectiv, care pare el însuşi a fi gigantic, rămâne absolut neafectat de toate acestea.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Astronomie

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate