Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Culmea umilinței în China. Angajații au fost forțati să meargă în genunchi pe stradă. VIDEO

in Evenimente/Extern/Stiri online

Conducerea unei firme chinezești, care se ocupă încheierea de contracte de finanțare în vederea achiziționării de autoturisme, și-a obligat angajații să iasă în stradă și să meargă în genunchi deoarece aceștia nu au îndeplinit targetul de vânzări.

china

Oamenii au mers aproximativ 200 de metri pe asfaltul ud din fața unui centru comercial, în timp ce șeful stabilea țipând obiectivele echipei, iar trecătorii îi filmau.

Cei ce au aplicat măsura dură pentru angajați, au declarat că gestul lor a venit ca soluție pentru a motiva personalul în vederea obținerii obiectivelor stabilite.

Deși acesta nu este un caz izolat, la cealaltă extremă, omul de afaceri chinez Li Jinyuan, patron al firmei Tiens, a plătit o vacanță la Paris pentru toți cei 6400 de angajați ai săi. Motivarea personalului l-a costat pe miliardarul chinez 33 de milioane de euro.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate