CULOAREA preferata poate spune TOTUL despre TINE! Ce culoare te reprezintă?

in Diverse

 

Culorile favorite pot spune multe despre personalitatea fiecăruia, iar testul pe care vi-l propunem este unul dintre cele mai apreciate de cei care l-au făcut. Psihologia culorilor se ocupă cu studiul efectelor pe care le au culorile asupra dispoziţiei, comportamentului şi sentimentelor oamenilor, dar totodată şi cu „citirea” persoanelor în funcţie de culoarea favorită. Chiar dacă nu putem preciza care este culoarea noastră preferată, există culori care ne apar mai des în garderobă sau accesorii, iar tendinţele noastre în alegerea acestora sugerează că cel mai des întâlnite sunt şi cele care ne definesc.

culori-1

Daca aveti o preferinta deosebita pentru rosu: sunteti intr-o permanenta efervescenta interioara, debordati de energie si vitalitate, sinteti vesnic in miscare, cautind prilejul de a va manifesta forta care va caracterizeaza.

Daca nu puteti suporta rosul: obositi repede, va este teama de actiune, de tot ce va poate schimba stilul lent de viata. Contemplarea culorii rosii este un stimulator general, activeaza mintea si faciliteaza asociatiile de idei.

Daca aveti o preferinta deosebita pentru portocaliu: sinteti o persoana sensibila, va place romantismul in relatiile sociale cu persoanele de sex opus, va intereseaza tot ce este legat de sporirea placerii, totodata, aveti mare nevoie de liniste si cautati obtinerea confortului.

Daca nu puteti suporta portocaliul: sunteti inhibat, exagerat de pudic, va disimulati toate manifestarile mai romantice, sunteti plin de prejudecati; in plus, va frustrati si de satisfacerea multor dorinte firesti, respingandu-le si adoptand un stil de viata spartan. Contemplarea culorii portocalii sporeste gradul de optimism, veselia, sensibilitatea, este stimulator, emotiv, dezinhibant, mareste gradul de sociabilitate.

Daca aveti o preferinta deosebita pentru galben: aveti o puternica aspiratie de a dobindi fericirea si desavirsirea interioara; mai mult decit alti oameni, va ginditi deseori la acestea si cautati caile de a le obtine.

Daca nu puteti suporta galbenul: sinteti o persoana inselata in mai toate asteptarile, deziluzionata, ceea ce va face sa va retrageti in dvs. insiva si sa va izolati dureros de cei din jur.
Contemplarea culorii galbene provoaca veselie, calmeaza starile de nervozitate, sporeste capacitatea de concentrare si mobilizeaza atentia, predispune la comunicativitate.

Daca aveti o preferinta deosebita pentru verde: structura dvs. psihica este una mobila, flexibila, adaptabila la cele mai diverse situati; faceti fata cu mare usurinta problemelor noi ce vi se pun sau apar.

Daca nu puteti suporta verdele: sinteti rigid si inflexibil, va este teama de schimbare, chiar si atunci cind aceasta este necesara. Contemplarea culorii verzi confera liniste, buna dispozitie, relaxeaza, sporeste capacitatea de a face asociatii de idei.

Daca aveti o preferinta deosebita pentru albastru: va caracterizeaza armonia interioara, ceea ce se vede si in relatiile pe care le aveti cu cei din mediul dvs. inconjurator: abordati problemele pasnic, cu dorinta de a le rezolva in asa fel incat sa fie convenabil pentru toata lumea; aveti ceea ce se cheama “inteligenta emotionala”.

Daca nu puteti suporta albastrul: sunteti o persoana dezechilibrata din punct de vedere emotional, lipsita de afectiune pentru cei din jur; va este teama de atasamentul afectiv fata de cineva si nu aveti incredere in nimeni.
Contemplarea culorii albastre predispune la concentrare, trezeste nostalgii, amplifica procesele de inhibitie si de incetinire a ritmului de activitate, calmeaza si odihneste.

Daca aveti o preferinta deosebita pentru indigo: sunteti detasat de intamplarile marunte din viata, “plutiti” intr-o lume a idealurilor si a perfectiunii, singura care va satisface.

Daca nu puteti suporta indigoul: sunteti o persoana pragmatica, ancorata in concret, va satisfac in primul rand actiunile ale caror efecte sunt palpabile, doriti sa aveti mereu controlul asupra evenimentelor din jurul dvs.
Contemplarea culorii indigo induce o stare de retinere si interiorizare, induioseaza, accelereaza gindirea, sporeste creativitatea si faciliteaza meditatia.

Daca aveti o preferinta deosebita pentru violet: aveti o puternica dorinta de a realiza o relatie frumoasa cu cei din jur, in care sa va impliniti total; totodata, sunteti fascinat de ideea intelepciunii, aveti o mare nevoie de adevaruri fundamentale, pe care sa va sprijiniti toate actiunile.

Daca nu puteti suporta violetul: armonia dvs. interioara lasa de dorit, simtiti o mare insatisfactie provocata de nerealizarea idealurilor, va este teama de posibilele dezamagiri pe care le-ati putea avea si, drept urmare, nu va angajati in relatii personale. Contemplarea culorii violet predispune la detasare, calmeaza anxietatea, diminueaza frica si favorizeaza reveria.

Maroul este culoarea oamenilor care se bucură de simplitatea vieţii, pentru care relaţiile armonioase contează foarte mult.

Negru Psihologia culorilor spune că cei care preferă negrul sunt persoane serioase şi încrezătoare. Spirite independente, aceştia sunt introvertiţi şi intuiesc uşor starea emoţională şi personalitatea altora.

Alb Persoanele cu o afinitate pentru alb sunt simple, deschise şi pure. Încrezătoare şi curajoase, aceste persoane aspiră la perfecţiune.   Ce culoare te reprezintă, test care-ţi spune ce culoare ţi se potriveşte

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*