Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cultură de cannabis, în judeţul Constanţa!

in Articole/Centru Media/Evenimente/Stiri online

   O cultură de cannabis, compusă din 248 de plante, a fost descoeprită de poliţişti, în urma a patru percheziții efectuate în județele Constanța și Tulcea.

   „Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea și ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurillor D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea, au efectuat patru percheziţii în judeţele Constanţa şi Tulcea, în cadrul unei acţiuni ce a vizat destructurarea unei grupări specializate în trafic de droguri de risc„, infornează un comunicat al Poliţiei Române.

   La una din percheziţii, făcută în oraşul Năvodari, județul Constanţa, s-a găsit „o cultură indoor de cannabis, alcătuită din 248 de plante în diferite stadii de vegetaţie, cu înălţimi cuprinse între 12 cn şi şi 1,80 metri. S-au mai ridicat aproximativ 20 kg de fragmente vegetale în care s-a pus în evidenţă tetrahidrocannabinol (THC – drog de mare risc) și echipamentele și substanțele folosite pentru întreținerea culturii de cannabis. Din celelalte imobile percheziţionate au fost ridicate bunuri folosite în activitatea infracțională: grindere metalice, telefoane mobile, calculatoare, cartele SIM, hard-diskuri-uri și SSD-uri.

   În aceeaşi zi, au fost reţinute a patru persoane, urmând să se propună arestarea preventivă a acestora sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire sau aderare la un grup infracțional organizat și trafic de droguri de risc, informează acelaşi comunicat.

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web