Cum a ajuns bodyguadul lui David Beckham să doarmă în aeroport și să se hrănească cu resturi: Nu vreau să deranjez pe nimeni

in Evenimente/Extern/Stiri online

A fost militar în regimentul de paraşutişti al Irlandei de Nord, după care s-a dedicat protecției a mai multor vip-uri ca David Beckham și oameni politici precum David Cameron, fostul premier al Marii Britanii. A condus de asemenea și o afacere, dar astăzi trăiește în aeroport, se hrănește cu resturi de mâncare pentru că spune el nu vrea să deranjeze pe nimeni.

Povestea tristă a lui Simon Jones a fost dezvăluită de jurnaliștii de la The Sun, care de altfel l-au numit ”Jones” pentru a proteja identitatea bărbatului. La cei 46 de ani, fostul bodyguard al starurilor, își duce traiul de pe o zi pe alta în aeroportul Londra Heathrow. Mănâncă resturi rămase de la pasageri, doarme pe unde apucă un loc liniștit și zilnic caută de muncă prin intermediul internetului gratuit din aeroport, pe care îl consideră o adevărată binecuvântare.simon jones

După ce a trăit experiențe dure ca militar în Afganistan și Irak, s-a îngrijit ”de spatele” mai multor persoane publice, iar în cele din urmă și-a deschis o afacere. Firma sa a intrat în faliment, iubita l-a părăsit golindu-i totodată și conturile, iar casa i-a fost luată de bancă. ”Nu vreau să fiu o povară pentru nimeni, aşa că am simţit că nu pot sta mai mult de o noapte-două pe la prietenii mei. Mai ales că nici nu-mi pot plăti drumurile”, a spus Simon Jones pentru The Sun, motivând decizia sa de a trăi în aeroport.

Pe de altă parte, Jones susține că mai are de încasat aproximativ 50.000 de lire de la un fost partener de afaceri. L-a dat în judecată, dar banii nu au putut fi recuperați deoarece partenerul a declarat și el falimentul firmei sale, deși la doar câteva săptămâni și-a reluat activitatea sub alt nume.
Ultima speranță a lui Jones este să reușească într-un final să găsească un job care să îl readucă pe linia de plutire.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.