Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cum a fost posibil ca un om Neanderthal să fie ucis prin împușcare. Cazul Rudolf Fenz și călătoria în timp

in Articole/Curiozitati

În ciuda teoriei relativităţii a celebrului Albert Einstein care a pus bazele unor principii potrivit cărora, teoretic călătoria în timp este posibilă, în lipsa dovezilor concrete, teleportarea în timp pare mai degrabă un scenariu de ficțiune. Cu toate acestea, o gaură găsită în craniul care aparține unui om Neanderthal ridică mari semne de întrebare, urma neputând fi asemănată decât cu impactul unui glonț.

Craniul în cauză a fost descoperit în anul 1922 în apropiere de Broken Hill (Rhodesia de Sud) și studiat ulterior de către cercetătorii de la British Museum, care au stabilit că este vorba de craniul unui om Neanderthal. Bizar este faptul că țeasta prezintă o gaură aproape rotundă.

După mai multe teste, cercetătorii nu au putut identifica obiectul care a străpuns craniul, considerat inițial a fi o suliță sau ceva asemănător, ceea ce a dus la nașterea unei teorii mult mai complicate: omul Neanderthal a fost împușcat de către un călător în timp.craniu-glonte

Celebrul fizician britanic Stephen Hawking este unul dintre oamenii de știință care susțin că este posibilă o călătorie în timp, ceea ce ar confirma urma de glonte din craniul omului Neanderthal. Potrivit fizicianului, călătoria în timp înseamnă de fapt o călătorie în cea de-a patra dimensiune a spaţiului, iar călătoria în trecut este posibilă prin ”găuri de vierme”-niște tuneluri de mici dimensiuni, care ne înconjoară peste tot, dar sunt greu de depistat. De asemenea, Stephen Hawking mai precizează că mult mai probabilă este o călătorie în viitor, dacă tehnologia s-ar dezvolta îndeajuns de mult pentru a depista și dilata găurile de vierme.

Dincolo de teoriile născute pe marginea subiectului, unul dintre cazurile care au făcut istorie este cel al lui Rudolf Fenz. Bărbatul s-a născut în anul 1847 și a murit în 1950. Nu a trăit 103 ani, ci se consideră că a călătorit în timp.

A fost dat dispărut de către familia din Europa în 1876 și a apărut brusc în junie 1950 în fața unei mașini de pe un bulevard din New York. Imediat Poliția a ajuns la locul faptei, bărbatul fiind lovit de autoturism, iar cei prezenți au rămas înmărmuriți văzând un tânăr de nu mai mult de 30 de ani, îmbrăcat cu haine inspirate din viața secolului trecut.rudolf

În momentul investigației, autoritățile au găsit asupra lui documentele de identitate și bani care nu mai erau în circulație. Numele Rudolf Fenz a fost găsit în arhivele Poliției cu persoane dispărute. Bărbatul a dispărut în anul 1876 și a apărut de nicăieri în 1950, înfățișând același tânăr. Cazul a făcut deliciul unor cercetători care au afirmat că Rudolf Fenz, fără îndoială, a călătorit în timp.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate