Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

CUM ALEGI ASPIRATORUL POTRIVIT

in Diverse

Aspiratorul a devenit un obiect banal în casele multora dintre noi, dar fără el nu am mai putea face curăţenie. Tehnologia a evoluat, şi azi avem la dispoziţie tot soiul de modele, mai performante şi mai silenţioase.

Aspiratorul cu sac este în continuare căutat şi are avantajele lui, dar aspiratoarele fără sac încep să fie tot mai apreciate pentru uşurinţa cu care pot fi curăţate. În magazine, mai poţi găsi aspiratoare cu funcţie de spălare, dar şi aspiratoare verticale umede şi uscate pentru curăţenie rapidă. Iată ce caracteristici are fiecare şi ce avantaje îţi oferă.

ASPIRATORUL VERTICAL

Este mai rapid şi mai uşor de folosit decât un aspirator clasic şi ocupă un spaţiu mic de depozitare, spre exemplu în spatele uşii de la cămară. Dar puterea lui de aspirare nu este la fel de mare precum a celorlalte aspiratoare. În schimb, poate fi folosit zilnic să aduni firimiturile din bucătărie sau din camera copiilor sau să faci curăţenie rapid, înainte să apară musafirii. Aspiratorul vertical cu funcţie de spălare include şi un recipient în care poate fi pusă apă cu detergent pentru a spăla suprafeţele dure.

ASPIRATORUL CU SAC

Este modelul clasic de aspirator, prevăzut cu sac din material textil, care poate fi spălat şi refolosit sau cu saci din hârtie care se aruncă. Indiferent ce alegi, caută un model al cărui sac se sigiliează automat când este plin, pentru a preveni împrăştierea prafului în casă.

ASPIRATOARELE FĂRĂ SAC

Au devenit din ce în ce mai populare, deoarece se curăţă mai uşor. Mizeria se adună într-o cuvă din plastic pe care o goleşti uşor în găleata de gunoi după ce faci curăţenie. Ai grijă să alegi un aspirator cu filtre foarte bune pentru praf şi polen şi cu o putere mare de aspirare.

ASPIRATOARELE CARE SPALĂ

Acestea includ un recipient în care se pot pune apă şi detergent pentru a spăla covoarele, după ce sunt aspirate. Astfel de aspiratoare sunt recomandate familiilor numeroase, cu copii mici sau cu animale de companie care fac mizerie mai des. Dar sunt mai grele, mai dificil de utilizat şi ocupă mai mult spaţiu de depozitare.

CE ALTE CRITERII AR TREBUI SĂ IEI ÎN CONSIDERARE LA CUMPĂRAREA UNUI ASPIRATOR

1 Puterea de aspirare mare este importantă mai ales dacă ai în casă covoare groase şi mari; dacă ai în camere doar parchet şi gresie, este suficient şi un aspirator cu putere medie de curăţare sau un aspirator vertical cu funcţie de spălare. În medie, puterea de aspirare a unui aspirator bun este de minimum 1600W.

2 Filtrele pentru polen şi praf sunt deosebit de importante, precum şi filtrul HEPA, care are rolul de a reţine particulele de praf în interiorul aparatului.

3 Nivelul de zgomot ar trebui să nu depăşească 70 de decibeli, dacă vrei un aspirator silenţios.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate