Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cum arata o ZI OBISNUITA a unui om de succes? 5 obiceiuri care stimuleaza productivitatea

in Diverse

Fiecare individ care a cunoscut succesul are o rutină zilnică pe care o respectă  cu strictețe. Asta pentru că, susțin ei, pentru a ajunge să faci bani și să te bucuri de reușite trebuie să fii responsabil.

Dacă vrei să fii un om de succes trebuie să muncești mult și să fii consecvent. Iar succesul nu se poate construi doar pe plan profesional, el trebuie să fie în echilibru cu viața personală.
Drept urmare, iată cinci obiceiuri caracteristice oamenilor care au parte de reușite:

  1. Se trezesc în fiecare dimineață devreme

Aproape fiecare persoană care a dat nas în nas cu succesul a declarat că se trezește foarte devreme dimineața. De ce? Motivele sunt multe, însă ne putem rezuma doar la unul singur: cu cât este ziua mai lungă, cu atât poți finaliza mai multe sarcini.

  1. Fac exerciții în mod regulat

Exercițiile fizice nu sunt benefice doar pentru corp, ci și pentru minte. Potrivit lui John Ratey, psihiatru la Școala Medicală din cadrul Harvard, chiar și 10 minute de activitate schimbă destul de multe la nivelul psihicului nostru. Astfel, cel mai bun mod în care ajungem să vedem lucrurile cum trebuie și să gândim pozitiv este prin respectarea unei rutine de exerciții zilnice.

  1. Găsesc mereu timp pentru familiile lor

În ciuda faptului că odată cu succesul vine și un program încărcat, oamenii care se bucură de o viață profesională reușită își găsesc timp mereu pentru familiile lor. Atunci când petreci câteva ore cu oameni care țin la tine și cărora le pasă de tine, ca prin magie stresul și problemele dispar.

  1. Au un plan bine definit

Tocmai pentru că au un program foarte încărcat, oamenii de succes își planifică întotdeauna fiecare minut din săptămâna de lucru. Astfel, ei își duc la bun sfârșit întotdeauna sarcinile și nu sunt luați niciodată prin surprindere.

  1. Investesc în ei înșiși

Cele mai luminate minți are prezentului, precum Warren Buffet, investesc în dezvoltare personală. Chiar și în trecut, Albert Einstein a participat la mai mult de 400 de seminare legate de succes de-a lungul vieții lui. Drept urmare, cel mai bun mod de a evolua este să investești în tine însuți.

Sursa: jurnalistii.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate