Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cum depistezi simptomele alergiilor alimentare?

in Sanatate

Alergiile pot fi de multe ori cauza hipoglicemiei. Organismul tratează toate stresurile în acelaşi mod. Răspunsul său la stres nu variază, indiferent dacă stresul este cauzat de un tigru cu dinţii sabie sau de un alergen, în ambele cazuri organismul va răspunde prin iniţierea celui mai adecvat răspuns fiziologic pentru  ameninţării percepute. Se va ajunge la o activitate crescută a tiroidei, a hipofizei şi glandelor suprarenale şi va fi o nevoie crescută de zahăr pentru a furniza energie.

Substanţele alergice sunt chestiuni de stres pentru organism şi provoacă reacţii de stres acestuia ori de câte ori se ingerează sau se intra în contact cu ele.

În cazul în care alergenul nu este îndepărtat, starea devine cronică şi efectul acestui „stres neobosit” suprataxează şi, în cele din urmă, distruge organele responsabile de stres şi reglarea zahărului.

Nutrienți suplimentari

Probleme nutriţionale sunt întotdeauna un factor care contribuie în orice boală.

În hipoglicemie, aceste sisteme de control eşuează în economia zahărului.

Primar, aceasta înseamnă pancreasul, ficatul, glandele suprarenale, tiroida şi glanda pituitară. Este necesar să se prevadă cantităţi ample din toţi nutrienţii, atunci când organismul este bolnav, cu toate acestea, fiecare problemă are cerinţe specifice care devin prioritare.

Cromul

Cromul este un mineral necesar pentru reuşita metabolismului zahărului.

Acesta este utilizat de organism pentru fabricarea „glucozei, factor de toleranţă”, care reglează zaharul din sânge. Este foarte important pentru diabetici. Multe microminerale lipsesc din dietă de Vest şi cromul este unul dintre ele. Drojdie de bere său mult mai gustoşii fulgi de drojdie cu cimbru sunt o sursă excelentă de vitamine B şi minerale, inclusiv crom.

Drojdia, cu toate acestea, nu este potrivită pentru hipoglicemici pentru că mulţi dintre ei suferă de un anumit grad de candidoza. Utilizaţi Crom chelat, aproximativ 200 micrograme pe zi.

Zincul

Zincul este un element constitutiv de insulină şi este necesar organismului pentru vindecarea tuturor ţesuturilor, în plus faţă de multe alte funcţii importante. Este un mineral foarte important, în special pentru hipo şi hiperglicemici şi este, de asemenea,extrem de deficitar în dieta de Vest.

Cele mai bune surse sunt carnea, cerealele, seminţele şi nucile. Seminţele de floarea soarelui sunt foarte bogate în zinc. Pe termen lung, ar fi indicată utilizarea suplimentară de 50mg / zi de zinc chelat, sau până la 200 mg / zi timp de 3 luni. Vitamina C şi Complexul de Vitamina B.

Acestea sunt întotdeauna indicate în condiţii de stres. Vitamina C şi vitamina B5 sunt specifice pentru susţinerea glandelor suprarenale.

Complexul „B” este necesar pentru metabolismul carbohidraţilor şi, prin urmare, pentru producţia de energie şi, de asemenea, pentru glanda pituitară. Este suficient să spunem că organismul necesită Vitamina C din abundenţă. Unul sau două grame pe zi ar fi ideal.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Sanatate

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate