Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cum îţi dai seama că cineva drag vrea să ia legatura cu tine după moarte! Semnele celor decedaţi

in Spiritualitate

Când cineva drag vouă a părăsit fizic această lume, există mai multe modalităţi prin care să vă daţi seama că el/ea îşi face simţită prezenţa în universul nostru fizic. Cele ce urmează sunt modalităţi prin care spiritele celor morţi îi anunţă pe cei dragi că sunt în preajma lor, fără ajutorul unui medium:

Luminile. De multe ori vedeţi cum pâlpaie luminile din cameră sau becurile noi se ard instantaneu. Cel mai adesea sunt afectate luminile atunci când spiritul petrece mult timp în preajma voastră sau când el ştie că în felul acesta vă pot atrage atenţia.

Televizorul. Se ştie că spiritele efectiv tulbură imaginile de la televizor. Au fost cazuri în care a apărut faţa spiritului pe ecranul televizorului sau când televizorul se aprinde şi se stinge de unul singur la ore ciudate sau în anumite momente stranii din zi.

Muzica. De multe ori, în felul lor, spiritele sunt capabile să vă transmită un cântec, sau vă puteţi gândi la ei atunci când un anumit cântec este difuzat la radio.

Ceasurile. S-a înregistrat adesea ca un ceas să se oprească exact în momentul în care cel drag a trecut dincolo, sau ca un ceas de mână sau un deşteptător să înceteze să mai funcţioneze fără niciun motiv aparent.

Mirosuri. Un semn foarte obişnuit imediat după sau în primele luni care urmează unei tranziţii, se poate simţi un parfum. Brusc, cineva sesizează un uşor miros de ţigară sau trandafiri sau un parfum familiar. Aceste parfumuri sunt asociate în mod clar cu cele care au plecat. De exemplu, mama cuiva poate să fi folosit un anumit parfum şi acesta inundă camera pe neaşteptate. La fel li cu mirosul de ţigări, dacă cel drag a fost fumător. Aceste mirosuri şi parfumuri sunt căi prin care cei dragi ne spun că sunt aproape.

Daruri. Spiritele trimit multe daruri şi obiecte materiale, dar noi nu facem legătura că ele sunt de la cei dragi. Unul din modurile în care spiritele se amestecă în viaţa noastra este, de exemplu, atunci când primim din senin o duzină de trandafiri, sau când, cumpărând o casă, avem probleme în a încheia vânzarea, sau când dintr-o dată primim postul pe care ni-l doream. Acestea sunt semne că cei dragi sunt alături de noi şi vor să ne ajute.

Animalele. Animalele sunt adesea folosite de către spirite. De multe ori spiritele pot influenţa o pasăre sau un animal mic să vina să ne atragă atenţia într-un fel sau altul. Este un alt semn al apropierii lor de noi.

Sursa: almeea.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Spiritualitate

BRUMAR ADUCE SANATATE

Pâș-pâș-pâș pe furis, Doamna Toamna isi cam ia talpasita. Si lasa loc,
Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate