Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cum poți avea succes în afacerea ta? – Nu trebuie să ai foarte mulți bani

in Articole

Începe propria ta afacere pentru că aceasta este soluția optimă spre prosperitate! Dacă faci ceea ce-ți place te simți împlinit personal, simți că trăiești cu adevărat și îți poți urma visele. Poți începe o mică afacere cu bani puțini, așa că, nu te stresa din cauza faptului că ai o situație financiară rea și că ți-ar putea opri avântul de a face ceva. Dacă ești interesat de anunțuri de genul: „oferim credite online” le poți găsi peste tot pe Internet, ele pot reprezenta o modalitate de a obține bani rapid pentru a-ți demara planurile.

Un lucru pe care jurnaliștii îl cunosc deja este puterea unei povești bune pentru a avea succes în orice activitate. După cum știi prezentările de orice fel sunt plictisitoare, de aceea ca să atragi atenția unui ascultător trebuie să spui o poveste bună, care îl va face pe acesta să fie curios cu privire la ideile tale și la ceea ce vrei să-i propui. În acest fel poți sensibiliza orice persoană în legătură cu un subiect, o poți face să fie interesată de informații.

Specialiștii spun că nici proiecțiile cu diapozitive nu ajută atât de mult cum se întâmplă prin intermediul unei povești reușite. Mai mult decât atât, oamenii de știință spun că cele mai bune sunt poveștile emoționante pentru că acestea impresionează creierul oamenilor, în sensul că mult mai multe zone ale creierului sunt implicate în ascultarea acestora și astfel rezultatul este mai convingător decât dacă s-ar prezenta o înșiruire de fapte. Ei spun că oamenii își amintesc mai ușor poveștile care sunt personale sau emoționale și acest lucru contează pentru cel care le spune. Cu puțin efort poți găsi și tu o poveste incitantă care să descrie realitatea, care să fie potrivită pentru a fi împărtășită cu alte persoane, spre a le impresiona și a le atrage atenția.

Te poți folosi de povești pentru a-ți prezenta afacerea. Structurile narative se aplică și în viața de zi cu zi, nu doar în filme. Spune o poveste adevărată interesantă sau inventează una și vei vedea că poți capta și atenția oamenilor care poate altfel nu ar fi interesați de ceea ce faci. Un lucru de care trebuie să ții cont sunt emoțiile. Întotdeauna faptele vor fi reținute dacă sunt legate de emoții. Dacă vrei ca ceea ce spui să aibă efect, vino cu o poveste care emoționează. După cum spuneam și mai sus, acest lucru a fost demonstrat de cercetători și deci este o rețetă de succes pentru a realiza ce ți-ai propus.

Există o vorbă că ,,banii sunt rădăcina tuturor relelorˮ. Dacă te gândești la asta este posibil să nu ai succes în afaceri. Oamenii care fac bani nu sunt toți răi și lacomi. Important este ce vrei să faci în viața ta cu banii câștigați prin afacere. Dacă la început este dificil cu reușita în afacere (mai ales în primul an), poți face un împrumut rapid fără acte pentru că este una din cele mai simple căi de a-ți acoperi nevoia de bani și de a rezolva treburile rapid.

Nu-ți sabota singur afacerea! Există o serie de sentimente negative pe care dacă le ai te vor enerva cu siguranță pentru că îți pot dăuna chiar ție. Acestea duc la blocaje mentale, emoționale, care fac rău propriei persoane. Ele pot fi: rușinea, ascunderea realității, avariția, auto-disprețul, invidia, lăcomia, vina, neîncrederea în forțele proprii. Toate aceste sentimente îți schimbă caracterul, îți provoacă rău, îți scad din energie, indică faptul că îți lipsește credința și generozitatea. Alte probleme care pot să apară și pe care trebuie să le eviți sunt teama de eșec, de înfrângere și de respingere, comoditatea și lipsa de curaj.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate