Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cum poți beneficia de staționare gratuită în orice parcare publică din București

in Evenimente/Politic/Stiri online

Un nou proiect de hotărâre prevede că orice mașină hibrid și electrică, înmatriculată în București, poate intra gratuit în orice parcare publică din Capitală. Accesul se va face pe baza unei vignete eliberată de Administrația Străzilor. Potrivit statisticilor, în București sunt înmatriculate 1.610 autovehicule hibrid și electrice.

Încălzirea globală, epuizarea resurselor minerale sau poluarea aglomerațiilor urbane, sunt doar câteva din problemele pe care le constituie circulația automobilelor în București. Vehiculele ușoare – autoturismele și camionetele – sunt una dintre principalele surse de poluare a aerului și produc circa 15 % din emisiile de dioxid de carbon (CO2) ale Uniunii Europene.”, se arată în expunerea de motive a proiectului.

Proiectul inițiat de consilierul general Cornel Poterasu, urmărește stimularea creșterii numărului de autoturisme hibrid și a fost deja votat de către Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate