Cum reacţionează femeile atunci când sunt agăţate de un bărbat în scaun cu rotile?

in Video

Oamenii cu handicapuri majore, mai ales cei care sunt în scaune cu rotile, sunt priviţi de multe ori cu milă. Este evident că ei nu îşi doresc asta, din acest motiv căutând mereu să atragă oameni care îi tratează ca şi când ar fi normali.

Asta este ideea, până la urmă, când vine vorba de a ajuta un om cu probleme mari: nu arăţi că problemele mari pe care le are sunt exponenţiale pentru perspectiva din care îl priveşti.

Dar cum reacţionează femeile atunci când sunt agăţate de un bărbat în scaun cu rotile?

În videoclipul de mai jos poţi vizualiza un experiment social în care bărbaţi cu handicap locomotor intră în vorbă cu fete pe care le plac şi încearcă să le cucerească.

Rezultatul? Vei rămâne plăcut surprins să constaţi că fetele nu sunt deloc respingătoare, ci din contră, sunt foarte deschise discuţiilor şi chiar au o atitudine încurajatoare faţă de aceşti oameni, spunându-le că nu au nicio problemă cu situaţia în care sunt.

Sursa: binepa.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.