Cum să cureţi piatra de pe dinţi RAPID, chiar la tine acasă! E simplu şi sănatos!

in Sanatate

Piatra care se depune treptat pe dintîi tăi îi poate afecta serios. Dacă ţi-e teamă că o procedura de curăţare a tartrului în cabinetul unui stomatolog este dureroasă şi costisitoare, atunci ai putea să faci asta chiar acasă folosind sarea de mare.

Aceasta conţine calciu, magneziu, fosfor, sodiu şi fier, nutrienţi care întăresc gingiile, protejează împotriva tartrului şi a respiraţiei urât mirositoare. Bogată în iod, sarea de mare are proprietăţi antibacteriene şi ajută la neutralizarea acizilor. Sarea creşte producţia de salivă, iar saliva creează o barieră care protejează smalţul dinţilor.

Aşadar, pune pe periuţă o linguriţă de sare şi periază-ţi dinţii. Poţi, de asemenea, să pui o lingură de sare de mare în 100 ml apă caldă şi după ce se dizolvă sarea, clăteşte gura timp de 30 de secunde. Sursa: realitatea.net

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.