Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cum sa faci ca subconstientul sa lucreze in favoarea ta

in Psihologie

 

Mai intai, trebuie sa iti dai seama ca subconstientul actioneaza permanent. El este activ zi si noapte, indiferent daca tu comunici constient cu el sau nu. Desi subconstientul este mereu cel care asigura reconstructia celulara si are grija de corp, tu nu percepi contient acest proces, nu auzi vibratia si sunetul acestui continuu process interior. Orice problama pe care o ai sau cu care te confrunti este de fapt a mentalului constient, nu a subconstientului. Urmareste, deci, sa iti eliberezi mintea de griji, hranind-o mereu cu speranta ca se va petrece ceva minunat. Fii atent ca gandurile pe care le intretii in mod obisnuit sa fie indreptate cat mai mult spre tot ceea ce e frumos, adavarat, benefic. Chiar din acest moment inepe sa iti supraveghezi gandurile si sa fii convins ca subconsientul le va reproduce fidel.

Aminteste-si ca asa cum apa ia forma tubului prin care curge, principiul vital curge prin tine luand forma gandurilor pe care le nutresti. Forta curativa curge prin corp si se manifesta prin sanatate, armonie, pace si prosperitate.

Gandeste-te la aceasta energie ca la o fiinta inteligenta sau ca la un prieten minunat. Fii convins ca ea curge prin tinepentru a te insufleti, pentru a te inspira si pentru a te imbogati. Vei obtine un raspuns promptla toate aceste afirmatii daca vei avea credinta ferma in ele.

 

Idei de retinut:

 

  1. Subconstientul controleaza toate procesele vitale ale organismului si cunoaste raspunsul la orice intrebare.
  2. Inainte de a dormi, ofera subconstientului anumite sugestii pozitive, armonioase, convingandu-te astfel de puterea sa miraculoasa.
  3. Tot ceea ce imprimi in subconstient se va exprima in lumea obiectiva sub forma de conditionari, evenimente sau experiente. De aceea trebuie sa supraveghezi cu grija orice idee si orice gand pe care il emiti.
  4. Legea actiunii si reactiunii este universala. Gandul este actiunea, iar reactiunea este raspunsul automat al subconstientului la acel gand. Controleaza-ti, deci, gandurile si ai o deplina responsabilitate fata de ele.
  5. Orice frustrare are drept cauza o dorinta nesatisfactuta. Daca vei permite gandurilor sa se opreasca asupra obstacolelor si asupra dificultatilor, atunci subconstientul va fi blocat, neputand sa actioneze spre binele tau.
  6. Energiile vitale vor curge prin fiinta ta ritmic si armonios, daca vei afirma cu tarie: “Sun sigur ca puterea subconstientului care mi-a dat acesta dorinta, mi-o va indeplin curand.” Aceasta va elimina orice conflict.
  7. Poti afecta ritmul normal al inimii, al plamanilor ori al celorlalte organe prin ganduri anxioase de teama constant intretinute. Hraneste subconstientul doar cu ganduri armonioase, de sanatate si pace, si atunci activitatea tuturor organelor va reveni la normal.
  8. Obisnuieste-te sa astepti mereu ceva bun, caci subconstientul va raspunde fidel acestui gand intretinut.
  9. Imagineaza-ti mereu un deznodamant fericit, solutionarea problemei cu care te confrunti, traieste pe deplin si cu anticipatie bucuria reusitei, caci orice iti imaginezi sau simti cu toata fiinta va fi acceptat si realizat de catre subconstient.
Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Psihologie

SUB ACELASI ACOPERIS

Parinti si copii in aceeasi locuinta, pana la varste inaintate ale tuturor.
Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate