Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cum să prepari cele mai pufoase găluşte. Chef Doru Şerban îţi dezvăluie secretul

in Retete

Chef Doru Serban te invata cum sa prepari galuste pufoase. Iata!

Ingrediente

 500 g tacamuri de pasare
O radacina mica de telina
O radacina de pastarnac
Un morcov
O ceapa
O foaie de dafin
O legatura de patrunjel
Pentru galuste:
2 oua
7 linguri de gris
O lingura de ulei
Sare
Mod de preparare
Se fierb tacamurile aproximativ 10 minute pana cand se ridica spuma in oala, apoi se aduna spuma si se adauga legumele tocate mari, dafinul si coditele de patrunjel.
Se asezoneaza cu sare si piper si se fierbe pana cand legumele si carnea sunt patrunse.
Se freaca ouale cu uleiul si cu sarea, apoi se adauga grisul in ploaie, pana ajunge la consistenta unei smantani groase.
Cu o lingura incalzita in supa, luam din compozitie si adaugam galustele in supa.
Acoperim oala si fierbem maxim 10 minute, la foc mic, apoi oprim focul.
Inainte de servire, se toaca pratrunjel proaspat. Galustele se mai pot fierbe si in apa clocotita si apoi se adauga in supa.
Daca vrei ca galustele sa iti iasa perfect trebuie sa tii cont de urmatoarele sfaturi:
1. Imediat ce ai terminat de preparat galustele, pune-le la fiert intr-o oala cu apa, clocotita.
2. Nu te grabi sa pui intreaga compozitie la fiert. Pentru inceput pune o singura lingurita pentru a vedea daca mai au nevoie de gris sau au prea mult. Daca au prea mult gris si ies tari bate un albus spuma si incorporeaza-l in compozitie.
3. Pentru a nu se “desface” in timpul fierberii, adauga in apa o lingura de faina.
4. Iti doresti ca galustele sa aiba culoare galbuie? Adauga putin malai in compozitie (maxim o lingurita la un ou).
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem.

Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Retete

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web