Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cum se lasă românii păcăliți…FARSA interzicerii DRAGOBETELUI.

in Articole

Oameni buni, nu mai înghițiți tot ce circulă pe internet! Lăsați-i în pace pe „DACII  de 10 metri” de la Roșia Montană, uitați de tunelul din Bucegi care ajunge până sub Sfinxul din Egipt și folosiți-vă simțul critic atunci când citiți astfel de lucruri.

dragobete-620x264

Mai nou, una dintre farsele care i-a păcălit pe mulți este cea potrivit căreia Dragobetele este interzis de CEDO ca să nu se simtă discriminați homosexualii și că folosirea portului popular și vânzarea obiectelor specifice în 24 februarie vor fi sancționate cu amendă.

Liniștiți-vă! Nimic din aceste lucruri nu se va întâmpla. Se pare că farsa a fost lansată de siteul „Cotidian Zilnic„. Chiar și numele siteului spune că acesta se joacă cu „glumele umoristice”. Așadar…

Nu numai că Dragobetele nu poate fi interzis, dar această sărbătoare a dragostei la români va reînvia. Eu sunt sigur de asta!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate