Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Curăța baia cum nu ai facut înainte, tot ce îți trebuie sunt cateva lumânări

in Curiozitati

lumanare

Cele mai murdare locuri în casa noastră sunt întotdeauna băile, și mulți oameni se enerveaza când trebuie sa le curețe, baia este locul unde puteți găsi o mulțime de bacterii și microbi. Această cameră trebuie să fie curata mereu. Este deosebit de frustrant atunci când, după toate cele pe care le curăți vezi că se decoloreaza între placile de gresie și faianta. Se pare ca există o modalitate de a putea curata aceste fisuri. Tot ce trebuie este o lumânare pentru acest incredibil de simplu truc.

În primul rând trebuie să curățați plăcile și apoi, cu ajutorul unei lumânări normale care poate fi găsita în orice magazin faceți următoarele:

Apăsați partea de jos a lumânării de golurile dintre gresie sau faianta și freca lumânarea de câteva ori.

Locurile care ar trebui să fie frecate cu lumânarea sunt cele în care gresia vin în contact cu apa mai des. Nu numai că se albeste, dar se face si unui film protector, astfel încât murdaria nu va mai reveni.
Ulterior, nu va mai trebui să te ocupi de stergerea liniilor de mortar murdare din nou.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate