Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Curtea Constituțională a decis blocarea interceptările susținând că SRI nu este organ de cercetare penală.

in Evenimente

Curtea Constituțională a decis blocarea interceptările susținând că SRI nu este organ de cercetare penală.

06808800-07776000_07072600-800x445

Astfel, toate cercetările vor fi scoase din dosarele aflate pe rol.

Astfel, SRI nu va mai putea face interceptări în dosarele de drept comun, decât în cele în care sunt probe că există un pericol la adresa siguranței naționale, informează B1 TV

Totodată, decizia se aplică în cazul dosarelor aflate pe rol sau în faza de cercetare. Astfel, în aceste cazuri, interceptările realizate de SRI vor fi retrase din dosare, urmând a fi păstrate doar alte tipuri de probe.

Mai mult, Hotărârea CCR nu se aplică în cazul dosarelor asupra cărora s-au dat deja decizii definitive deoarece, după cum tot CCR a stabilit, este neconstituțională revizuirea dosarelor soluționate printr-o decizie neconstituțională.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate