Dacă apar aceste simptome pe mâini solicitati de urgenta asistență medicală

in Sanatate

Dacă apar aceste simptome pe mâini, va sfatuim puternic sa solicitati asistență medicală.

Există diferite tipuri de cancer și, desigur, diferite simptome. Există diverse tratamente si terapii pentru cancer, de asemenea. Dar există un lucru care tipurile de cancer le au în comun și acesta este aparitia unor simptome pe mâini.

Un grup de oameni de știință britanici sugereaza ca primele semne ale cancerului, pot să apară pe ambele mâini sub formă de umflături sau fisuri, îngroșarea sau calusuri.

In cele mai multe cazuri, simptomele sunt ignorate în loc să fie cautata asistență medicală. Controalele medicale regulate cu medicul dumneavoastră pot detecta cancerul în stadiu incipient si vă pot oferi suficient timp pentru a acționa în mod corespunzător. De asemenea, vă crește șansele de tratament eficient.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.