Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Dacă Dumnezeu Tatăl şi Fiul sunt vii în vecii vecilor, de ce pupaţi şi vă închinaţi la morţi?!

in Spiritualitate

Motto: „Eu sunt Dumnezeul lui Avraam, Dumnezeul lui Isaac si Dumnezeul lui Iacov”! Dumnezeu nu este un Dumnezeu al celor morti, ci al celor vii.” (Matei)

Cateva saptamani bune, la Iasi sau la Bucuresti, in fiecare an, poporul credincios ortodox din Romania, sta la cozi interminabile, ca sa pupe morti la greu, ma refer la moaste, si s-a rugat la ei, la morti si oase de morti, ca la Dumnezeu insusi. Ce mi se pare mie strigator la cer, abominabil, este faptul ca biserica si clerul incurajeaza aceasta practica satanica, tinand poporul in intuneric, nespunandu-le adevarul salvator, care este doar Isus Hristos, nu oase de oameni morti. Este drept ca si poporului credincios ii place sa fie prostit, pentru ca altfel si-ar cumpara fiecare o Bibile care acum se gaseste pe toate drumurile, si ar afla adevarul din ea, foarte usor. De ce nu faceti asta fratilor ? De ce nu va informati corect din singura sursa autorizata de Viul Dumnezeu, care este Biblia, Cuvantul lui Dumnezeu catre si pentru omenirea de pe planeta Pamant? De ce ?! De ce va lasati prostiti si manipulati de niste smecheri in frunte cu Dracu’. care doar va batjocoresc, si nu va ajuta cu nimic?! Toti cei care pupa oase de morti, adica moaste, nu citesc Biblia ! Nici preotii, nici mirenii ?! Habar nu au de voia lui Dumnezeu in legatura cu asta, cu mortii, si nici nu vor sa afle. Iau de bun ceea ce le spun preotii sau basmele din batrani, adica traditia. Hai sa vedem care este ADEVARUL in legatura cu mortii, adica cu moastele.

pupat-de-moaste

Ia sa vedem ce spune Biblia, adica Viul Dumnezeu, despre subiectul pe care il discutam aici, adica despre cadavre si despre oamenii morti: „Daca cineva se duce la cei ce cheama pe morti si la ghicitori, ca sa curveasca dupa ei, Imi voi intoarce Fata impotriva omului aceluia, si-l voi nimici din mijlocul poporului lui.” (Levitic 20-6)  Auziti ce ne spune Dumnezeu despre toti cei care vor sa socializeze cu mortii, sa-i pupe, sa se roage la ei, si sa se umileasca in fata lor: ca sunt niste curvari, si ca isi intoarce fata de la ei, adica nu-i va recunoaste ca fiind ai Lui, si…mai mult, ii va nimici din randurile poporului lui Dumnezeu. Adica vor pieri impreuna cu Dracu’, cel care i-a prostit sa faca asa ceva, daca pana la sfarsitul vietii lor, vor persista in aceasta eroare. Stiti de ce ?! Pentru ca asta este satanism, nu crestinism, si o sa vedem imediat de ce.

” Sa nu fie la tine nimeni care sa intrebe pe cei ce cheama duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care sa intrebe pe morti.„  (Deuteronom)  Si aici Dumnezeu ne spune ca socializarea cu mortii si cu duhurile lor, este in realitate o socializare cu Dracu’ si ingerii lui. Ei raspund la intrebari, nu mortul. Asa cum in Eden, sarpele, adica tot Dracu’, i-a raspuns Evei la dilemele ei „stiintifice” si existentiale pe care le avea, daca sa cunoasca mai mult rau si mai mult bine sau sa ramana la ceea ce stia deja. Dracu’ a raspuns framantarilor ei, si am vazut cu totii ce a iesit din asta: o planeta blestemata, plina ne nelegiuiti.

” Daca vi se zice insa: „Intrebati pe cei ce cheama mortii, si pe cei ce spun viitorul, cari soptesc si bolborosesc,” raspundeti: „Nu va intreba oare un popor pe Dumnezeul sau? Va intreba el pe cei morti, pentru cei vii ? „ (Isaia 8-19)  Nu vi se pare pertinenta aceasta abordare a lui Dumnezeu? Mie, da. Aici, Dumnezeu ne spune cu subiect si predicat, ca un popor zdravan la cap, nu vorbeste cu mortii, adica cu Dracu’ pe post de ventriloc, ci il va intreba direct pe Dumnezeul lui, care este Viu, nu mort, si din aceasta cauza, pentru ca este VIU, chiar poate sa raspunda la intrebarile omului la fel de viu. Mortii, dupa cum stim cu totii, nu mai misca, nu mai gandesc, nu mai mananca, nu mai beau apa, nu se mai uita la televizor, nu mai vorbesc, nu mai dau sfaturi , nu mai vindeca, nu mai…. Iata si dovada din Biblie, ca ceea ce am scris este adevarul adevarat:” Cei vii, in adevar, macar stiu ca vor muri, dar cei morti nu stiu nimic, si nu mai au nici o rasplata, fiindca pana si pomenirea li se uita. Si dragostea lor, si ura lor, si pizma lor, de mult au si pierit, si niciodata nu vor mai avea parte de tot ce se face supt soare.” (Eclesiastul)  Este extrem de limpede ca omul mort, nu mai este constient de nimic. Chiar daca moartea este comparata in Biblie cu somnul, pe buna dreptate, in sensul ca va exista o trezire din moarte, facuta de Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, totusi, in timpul acestui „somn”, mortul este total inactiv si nesimtitor, asa cum nici noi in somn, nu mergem la servici, nu operam, nu jucam fotbal, nu mancam, nu bem, etc. Corect?

Hai sa vedem acum, ce spune Dumnezeu in Biblie, ca trebuie sa faca un preot adevarat al Viului Dumnezeu, in raport cu mortii, si sa nu uitam ca invatatura Evangheliei vesnice este ca TOTI suntem preoti ai lui Dumnezeu prin Isus Hristos, nu uitati asta: ” Domnul a zis lui Moise: „Vorbeste preotilor, fiilor lui Aaron, si spune-le: „Un preot sa nu se atinga de un mort din poporul sau, ca sa nu se faca necurat. „ (Levitic)  Aoleu! Cum se face un preot daca se atinge de un mort? NECURAT! Aoleu! Si cine este Necuratul in limbaj popular ?! Dracu’, of course ! Ia uitati-va dumneavoastra cum se leaga lucrurile, si cum pupatul de moaste este in realitate o inchinare si o pupare de Satana, de Dracu’, nu de Dumnezeu. Sunt si multe alte texte in Biblie, care vorbesc despre faptul ca Dumnezeu interzice categoric atingerea mortilor de catre cei vii. Doar in situatii strict normale este de acord cu aceasta. Atunci cand rudele, prietenii, etc… isi iau la revedere de la mort, si atunci cand acest mort trebuie atins pentru a fi transportat si pregatit pentru inmormantare. Atat. Stiti de ce nu lasa Dumnezeu pe poporul Sau sa mozoleasca mortii si sa aiba de-a face cu mortii ? Pentru ca Dumnezeu vrea sa dea un mesaj extrem de clar, ca El, nu are absolut nicio legatura, si absolut nimic de-a face, si nimic in comun, cu MOARTEA. Dumnezeu este Viata, si nu Moarte. Moartea este darul facut noua de Dracu’ ! Dracu’ = Moarte. Dumnezeu = Viata. Simplu! Darul lui Dumnezeu prin Hristos este VIATA, nu Moartea. Intre viata si moarte, nu este nici o legatura, asa cum nu este nici o legatura intre lumina si intuneric, intre Hristos si Dracu’, intre ceea ce se intampla pe planeta asta blestemata, si Imparatia lui Dumnezeu. Atunci de ce incurajeaza biserica, in Numele lui Isus Hristos, inchinarea la morti, adica inchinarea la Dracu’ ? Pe ce baza, pe ce invatatura ? Care invataturi sau mesaje de la Viul Dumnezeu, aproba aceasta practica ? Dupa cum se vede, Dumnezeu este clar si fara echivoc impotriva acestor practici satanice, mincinoase, inepte. Frati romani ortodocsi, Dumnezeu nu va cere sa va inchinati la morti, si sa pupati morti, fie ei si „sfinti”. Numai Dumnezeu stie cu adevarat cine este sfant si cine nu este. Nici macar asta nu sta in puterea noastra sa apreciem sau sa stim. Noi oamenii, nu putem sa stim asta. Noi doar ne dam cu parerea, total aiurea, of course. Sfatul meu pentru dumneavoastra, este acela din Evanghelia Vesnica, care ne spune ca trebuie sa ne adresam direct Viului Dumnezeu, fara popi si fara pastori, fara sfinti, si fara moaste, care ne va asculta oricand, la orice ora din zi sau din noapte, pe oriccare dintre noi, si este SINGURUL in masura sa ne ajute in mod real. Mortii nu va pot ajuta cu nimic, o spune Dumnezeu insusi, personal, prin persoana lui Isus Hristos. Restul sunt povesti si basme lumesti, inventii dracesti, ca sa va tina Dracu’ in intuneric si in eroare. Sunteti mintiti frati ortodocsi! Sunteti manipulati! Iata care este adevarul:

Mai multi preoti se inchina la sfintele moaste, in Bucuresti, luni, 27 octombrie 2008. Luni se sarbatoreste Sfantul Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucurestilor. RAZVAN CHIRITA / MEDIAFAX FOTO
Mai multi preoti se inchina la sfintele moaste, in Bucuresti, luni, 27 octombrie 2008. Luni se sarbatoreste Sfantul Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucurestilor. RAZVAN CHIRITA / MEDIAFAX FOTO

„Binecuvinteaza, suflete, pe Domnul, si nu uita nici una din binefacerile Lui ! El iti iarta toate faradelegile tale, El iti vindeca toate bolile tale, El iti izbaveste viata din groapa, El te incununeaza cu bunatate si indurare, El iti satura de bunatati batraneta, si te face sa intineresti iaras ca vulturul. Domnul face dreptate si judecata tuturor celor asupriti. Domnul este indurator si milostiv, indelung rabdator si bogat in bunatate. El nu se cearta fara incetare, si nu tine mania pe vecie. Nu ne face dupa pacatele noastre, nu ne pedepseste dupa faradelegile noastre. Ci cat sunt de sus cerurile fata de pamant, atat este de mare bunatatea Lui pentru cei ce se tem de El; cat este de departe rasaritul de apus, atat de mult departeaza El faradelegile noastre de la noi. Cum se indura un tata de copiii lui, asa se indura Domnul de cei ce se tem de El. Caci El stie din ce santem facuti, isi aduce aminte ca suntem tarana. Dar bunatatea Domnului tine in veci pentru cei ce se tem de El, si indurarea Lui pentru copiii copiilor lor, pentru cei ce pazesc legamantul Lui, si isi aduc aminte de poruncile Lui, ca sa le implineasca.„ (Psalmul 103)  Dupa cum se vede si aici, doar Dumnezeu face tot ceea ce trebuie facut, nu sfintii, nu preotii, nu pastorii, nu moastele, nimeni altcineva, decat Viul Dumnezeu.

” Chiar in clipa aceea, Isus a vindecat pe multi de boli, de chinuri, de duhuri rele, si multor orbi le-a daruit vederea.” (Luca)

„El (Hristos) a vindecat pe multi cari patimeau de felurite boli, de asemenea, a scos multi draci, si nu lasa pe draci sa vorbeasca, pentruca-l cunosteau. „ (Marcu)

„Vindeca-ma Tu, Doamne, si voi fi vindecat, mantuieste-ma Tu, si voi fi mantuit, caci Tu esti slava mea !” (Ieremia 17-14)  Numai Dumnezeu vindeca real si spiritual, mortii niciodata, si nici macar cei vii. Tot ce se face de catre oameni, se face prin puterea lui Dumnezeu. Asa spune Biblia. Oamenii care au facut vindecari, au facut tot prin puterea lui Dumnezeu, si erau doar oameni vii, nu morti. Mortii nu pot sa faca nimic, niciodata.

Si inca ceva, de Paste, credinciosii ortodocsi, nu cumva sarbatoresc Invierea lui Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu Tatal, care Tata este si el la fel de viu in ceruri, ca si noi ? „Viu este Domnul” ! spune Biblia. Daca Isus Hristos este Viu datorita invierii, si Tatal este Viu pentru ca nu a fost niciodata mort, atunci de ce va duceti la morti frati „crestini” ? Cu ce va pot ajuta ei ? Il dati la o parte pe Viul Dumnezeu, Tatal si Fiul, si puneti in locul lor, MORTI ?!  Ce logica este asta ? Ce logica are asta ? Sa inteleg cumva ca sfintii morti, sunt mai tari decat Viul Dumnezeu ? Sa inteleg cumva ca Viul Dumnezeu este prea ocupat ca sa ne asculte si sa ne ajute pe fiecare in parte, si atunci a delegat aceasta sarcina la niste morti ?! Ce dracovenie satanica este asta ? Doamne apara si pazeste ! Ia mai ganditi-va putin ?! Poate va veniti in fire, si scapati astfel din minciunile si cursele Satanei, si va intoarceti cu toata mintea si tot sufletul, la Viul Dumnezeu.

Concluzia: „Si asa, ati desfiintat Cuvantul lui Dumnezeu, prin datina voastra. Si faceti multe alte lucruri de felul acesta !” (Marcu 7-13) …

“Caci este un singur Dumnezeu si este un singur mijlocitor intre Dumnezeu si oameni: Omul Isus Hristos, care S-a dat pe Sine insusi ca pret de rascumparare pentru toti.” (1Timotei) … “Isus i-a zis: “Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine.” (Ioan 14-6)  Nimeni nu poate sa vina la Dumnezeu prin moaste, prin icoane, prin preoti sau pastori, prin biserici, prin sfinti, prin ritualuri si dogme stupide, ci doar prin Isus Hristos. “In nimeni altul nu este salvare, caci nu este supt cer nici un alt Nume dat oamenilor, in care trebuie sa fim SALVATI.” (Faptele Apostolilor)

Oasele de morti nu mijlocesc pentru nimeni, nu salveaza pe nimeni, nu vindeca pe nimeni. Sfintii nu salveaza si nu vindeca pe nimeni. Doar Viul Dumnezeu este totul totului tot pentru un crestin adevarat. Restul e… cancan, minciuna satanica. Cine vrea sa creada adevarul acesta bine, cine nu, va culege roadele ratacirilor lui. Aveti grija sa nu ramaneti in continuare doar niste prosti prostiti de Dracu’, marele prostitor al omenilor de pe planeta Pamant. Daca Dumnezeu Tatal si Fiul sunt vii in vecii vecilor, de ce pupati si va inchinati la morti?!

Sursa: danuttanase.wordpress.com

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Spiritualitate

BRUMAR ADUCE SANATATE

Pâș-pâș-pâș pe furis, Doamna Toamna isi cam ia talpasita. Si lasa loc,
Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate