Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Daca un primar de comuna a furat 100 de milioane de euro, conform DNA. Atunci cat au furat politicienii?

in Articole

Aceasta intrebare o adresez clasei de mijloc din Romania, aia cita mai e. As dori sa ii intreb pe acesti oameni, din clasa de mijloc, ce fac ei concret pentru schimbarea Romaniei ?

19-bani-catuse-465x390-600x384

Care este lupta lor zilnica cu acest Sistem Mafiot care de 25 de ani ii rupe in bucati ? Cu ce se lauda acesti oameni cind ajung acasa la copiii lor, ce le spun despre „mareata” lor lupta pentru a lasa copiiilor o tara mai buna ? Sper ca nu isi mint copiii spunindu-le basme despre „lupta” lor pe Facebook sau ca au participat la un miting de comemorare a victimelor din Colectiv.

Bai „clasa de mijloc”, sinteti niste ratati si niste viitori faliti ! O sa muriti arsi, otraviti sau exterminati prin munca si tot nu o sa deschideti ochii ! O sa va ramina copiii niste victime sigure ale Sistemului Mafiot !

Voi nu vedeti cu cine ne luptam? Cu niste mafioti care au miliarde de euro! Toata presa e a lor si uite asa isi aranjeaza toate „ploile”! Justitie, averi, partide, negocieri, etc… Am scris acest articol pentru o verisoara care imi reproseaza ca sint prea dur, prea caustic, ca ma dau rotund cind spun ca doar NASUL TV este o Televiziune Libera.

Ca vad numai „conspiratii” ! Daca un om care imi cunoaste lupta, victoriile si integritatea profesionala, gindeste asa, atunci e foarte trist! E posibil ca toti cei care ar trebui si ar putea sa schimbe Romania, sa gindeasca identic. Dar chiar sa fie asa, eu nu ma voi schimba! Sistemul asta corupt nu e bun pentru copiii nostri si pentru asta ma voi bate pina la capat! Doar atit va spun, in incheiere.

Daca un „pulifrici” de primar de comuna a furat 100 de milioane de euro, abia acum realizez cum NASUL TV s-a batut cu citeva zeci de miliarde de euro, daca socotesc doar vreo 50 de dusmani grei pe care i-am doborit in acesti ani! Si nu am simtit deloc ca am fost sprijiniti de catre „clasa de mjloc”! In schimb, am vazut clasa de mijloc ca umple barurile si cluburile, mall-urile si IKEA, agentiile de turism extern si alte „cimpuri de lupta” apriga cu Sistemul !

Bai „clasa de mijloc”, in 2016 vor da faliment peste 400.000 de firme mici si mijlocii si ramineti pe drumuri ! Orbilor!

Un articol scris de Radu Morar. Citeste mai mult aici

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate