Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Dan Voiculescu află astăzi dacă scapă de închisoare

in Stiri online

Fostul om de afaceri Dan Voiculescu ar putea afla astăzi dacă va fi eliberat condiţionat.

Fostul mogul a executat patru ani din pedeapsa primită în dosarul „ICA”, magistraţii de la Tribunalul Bucureşti urmând să decidă, în mod definitiv, dacă fostul senator poate ieşi din închisoare.

Fostul senator a executat 2 ani și noua luni din pedeapsă, însă are o perioadă de peste un an scăzută din pedeapsă, peste 13 luni, pentru că a muncit la „Curățenie” în cadrul penitenciarului Rahova și a scris 11 lucrări științifice.

Avocatul lui Dan Voiculescu a susținut că există în dosar suficiente dovezi că fostul senator a înțeles că a încălcat legea și că s-a reabilitat în perioada pe care a petrecut-o după gratii.

Judecătorii de la Judecătoria Sectorului 5 au admis pe 8 iunie cererea de eliberare condiționată a fostului senator PC Dan Voiculescu, însă decizia nu este definitivă.

Sursa: jurnalistii.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate