Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

De ce nu se vede in totalitate munca unei mame? O parte a acestui raspuns o putem vedea in urmatorul minut , vizionand acest clip

in Video

De ce nu se vede in totalitate munca unei mame , mai ales cand mama are copii mici ? … Ce face mama o zi intreaga , acasa cu copilul (sau copiii) ? … Iata , o parte a acestui raspuns o putem vedea in urmatorul minut , vizionand acest micut videoclip !

10968512_829257343834646_1234683561016481021_n


Meseria de mama , se stie ca nu este o meserie usoara ! Pentru a fi o mama buna , trebuie sa stii sa-ti pastrezi calmul , sa ai rabdare cu copilul , sa fii partenera lui de joaca , sa-l supraveghezi tot timpul , sa-i raspunzi la toate intrebarile pe care ti le adreseaza , sa-l corectezi cand greseste (dar cu vorba buna , cu mult calm si blandete !) , sa-l iubesti mai mult decat te iubesti pe tine insuti !

In meseria de mama trebuie sa stii sa fii parinte si in acelasi timp prieten cu copilul tau , sa-i fii doctor , invatator si toate acestea la un loc !

Sursa: Alex Marius si pagina ~Zambet de Copil~

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Video

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate