Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

De ce nu trebuie sa iei medicamente in timpul unei diete de curatare

in Sanatate

 

Trebuie să fii atent dacă iei o mulţime de medicamente. Metabolismul organismului se va modifica considerabil în timpul oricărei modificări dietetice. Tu ar trebui să informezi medicul cu privire la intenţiile tale şi să ceri ajutorul acestuia la monitorizarea progreselor şi medicamentelor în mod corespunzător. Aceasta nu va fi o problemă în cazul în care medicul are o bună educaţie în nutriţie, deoarece aceştia vor recunoaşte potenţialele beneficii ale unei îmbunătăţiri dietetice.

Puţini medici, cu toate acestea, au experienţă nutriţională. În astfel de cazuri, te sfătuiesc să-l schimbi cu unul care-ți va susţine eforturile  şi va fi înţelegător.

Pot apărea reacţii în timpul oricărui program de curăţare, organismul autoeliberanduse de reziduurile de medicamente care s-au acumulat în ficat şi ţesuturi. Aceasta poate fi o consecinţă a medicamentelor prescrise sau deconectante. Reacţiile nu sunt de obicei o problemă. Severitatea lor va depinde de istoricul fiecărei persoane în utilizare sau abuz.

În practică, mulţi oameni vor începe să reducă consumul de droguri în mod natural. Cei mai mulţi sunt, de asemenea, destul de sensibili în ceea ce priveşte acest lucru. Dar eu vă subliniez faptul că trebuie să vorbiţi cu medicul responsabil pentru prescrierea de medicamente.

Beneficiile dietei de curatare

O dietă de curăţare lasă o senzaţie de curăţenie şi odihnă. De multe ori, te eliberează de durere şi simptomele anterioare. Organismul este acum bine pregătit pentru terapii suplimentare cum ar fi vitamine, ierburi sau homoeopatice.

Dieta poate fi acum relaxată, pentru a include un program în conformitate cu dieta noastră de bază, care încorporează considerentele individuale.

 

Când se întrerupe postul

Întreruperea postului ține de fiecare persoană în parte. În timpul postului, vei avea senzaţia de păr pe limbă. Aceasta este o dovadă în plus ca detoxifierea are loc. Unii oameni aleg să întrerupă postul când această senzaţie începe să dispară. Alţii cred că ar trebui să ia o pauză atunci când revine pofta de mâncare.

Mai multe sfaturi dietetice

În timpul curăţirii, ar trebui consumată o mare varietate de fructe şi legume, cu cât mai puţine combinaţii posibile, la fiecare masă. Noi încă nu am studiat combinarea mâncării, dar o regulă importantă trebuie să se aplice aici: Să nu se amestece legumele cu fructe la aceeaşi masă. Consumul de fructe nu se combina bine cu niciun alt aliment. Aceeaşi regulă se aplică la sucuri. Fie bei suc de fructe, fie de legume, dar nu le amesteca.

Vei avea nevoie de o sursă sigură de apă distilată sau de un filtru de apă.

Aceasta este o investiţie minunată pentru ca apa curată este o cerinţă de bază pentru o sănătate de fier şi 6 – 8 pahare trebuie băute în fiecare zi a curăţirii.

 

 

 

 

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Sanatate

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate