Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

De ce polițiștii ating farurile mașinii când te opresc în trafic?

in Diverse

Multor șoferi li s-a întâmplat să fie trași pe dreapta de poliție. Și, poate mulți dintre ei au observat că polițștii fac anumite lucruri pe care șoferii nu le înțeleg. Spre exemplu, unii dintre ei ating unul dintre farurile mașinii. Însă motivul este necunoscut de șoferi.

Motivul surprinzător pentru care polițiștii ating farurile mașinii când te opresc în trafic

Unii polițiști au obiceiul de a atinge unul dintre farurile mașinii atunci când îi opresc pe șoferi. Motivul pentru care fac asta este unul surprinzător.

Acest obicei este strâns legat de trecutul poliției rutiere. Era o tactică folosită mai ales înainte de apariția camerelor de supraveghere. Astfel, oamenii legii se asigurau că pot preveni cu mai multă ușurință anumite ilegalități.

Când sunt opriți de poliție, unii șoferi au tendința de a ascunde imediat armele, drogurile sau alte lucruri ilegale din mașină. Când atingeau farurile din spatele mașinii, polițiștii se asigurau că vor surprinde infractorii înainte ca aceștia să ascundă obiectele ilegale pe care le aveau în mașină.

De asemenea, oamenii legii mai aveau un motiv pentru care făceau lucrul acesta. După ce atingeau farurile mașinii, ei se asigurau că își lasă amprentele acolo. Astfel, dacă cei opriți în trafic îi atacau, amprentele lor rămâneau oricum pe mașină.

Poate multe persoane interpretează greșit obiceiul acesta pe care îl au polițiștii. Este posibil ca mulți să creadă că astfel oamenii legii se asigură că farurile funcționează așa cum trebuie. Însă, în realitate, motivele sunt altele.

Așa că, cei care vor fi opriți de poliție și vor observa acel gest, vor ști despre ce este vorba. Nu are legătură cu modul în care funcționează farurile. Motivele sunt mult mai serioase decât atât. Obiceiul acesta este legat de trecutul poliției rutiere și a apărut înainte de apariția camerelor de supreveghere.

 Sursa: huff.ro
Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate