Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

De la 1 aprilie 2017 se mărește stimulentul de inserție primit de părinții care se întorc mai repede la muncă

in Articole/Diverse/Stiri online

Părinții aflați în concediul pentru creșterea copilului care aleg să meargă mai repede la muncă pot cere conform OUG 111/2010, acordarea stimulentului de inserție.
Guvernul a decis prin Ordonanță de Urgență ca acest stimulent să crească de la 1 aprilie la 650 de lei.
Stimulentul de inserție a crescut la început anului la 616,25 lei. Cuantumul lunar al stimulentului este de 50% din cuantumul minim al indemnizației aferente concediului pentru creșterea copilului adică de la 1 februarie, deoarece aceasta a fost 1232,5 lei și stimulentul a ajuns la 616,25 lei.
Stimulentul de inserție se plătește până când copilul împlinește doi ani iar în cazul copilului cu handicap până când acesta împlinește trei ani.
Indemnizația de creștere și stimulentul de inserție nu se pot cumula, deci plata indemnizației de creștere încetează înainte ca stimulentul de inserție să fie achitat.
Oricare dintre cei doi părinți ai copilului poate solicita stimulentul de inserție și se solicită pentru fiecare naștere. (foto:Cuget Liber)

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate