Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

De la 1 noiembrie, un sector de drum al Transfăgărășanului va fi închis circulației până la o dată care va fi comunicată ulterior

in Stiri online
Începând cu data de 1 noiembrie, până la o data ce urmează a fi comunicată, pe porțiunea din DN 7C (Transfăgărășan), de la km 104+000(Piscu Negru) până la km 130+800(Cabana Bâlea Cascadă), circulația rutieră va fi închisă. 
 Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere(CNAIR) a comunicat că sectorul de drum închis circulației va fi semnalizat corespunzător și că îi roagă pe participanții la trafic să respecte această semnalizare.
 Condițiile meteorologice nefavorabile din ultima perioadă i-au determinat pe cei de la CNAIR să ia decizia închiderii acestui sector de drum în conformitate cu Regulamentul de funcționare a drumului DN7C(Transfăgărășan). În această perioadă, căderile de stânci, alunecările de teren, poleiul, pot să pună în pericol siguranța circulației.
 Deja știm că zona montană înaltă a Transfăgărășanului este deschisă în fiecare an circulației rutiere începând de la 30 iunie până în 1 noiembrie, deoarece iarna, drumul este înzăpezit.

buzau-transfagarasan

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate