Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

De la 7 dolari într-un portofel rupt, la milionar. Un exemplu de ambiție, luptă și curaj

in Articole

Astăzi este cel mai bine plătit actor din lume fiind urmat de Jackie Chan și Matt Damon. A făcut istorie cu sânge, la propriu, în vremuri în care chiar el afirmă că ușa închisă nu deschidea o fereastră ci doar lăsa un mic spațiu prin care s-a văzut obligat să își facă loc cu unghiile, dinții și propriul sânge. Avea doar 7 dolari, a fost respins de toată lumea, inclusiv de iubită, a dormit pe o saltea murdară luată de pe stradă și și-a îndepărtat cel mai bun prieten. Dwayne Johnson- The Rock. the rock.jpg6

Cel mai mare vis al tânărului Dwayne Johnson a fost să ajungă în liga profesionistă de fotbal. A început să joace fără prea multe rezultate, iar antrenorul mult prea dur l-a dat afară din echipă. ”Nu ești destul de bun”, își amintește astăzi actorul cuvintele tăioase ale omului care i-a spulberat pentru prima dată iluziile.

Dwayne și-a condamnat dintotdeauna tatăl pentru mediocritatea în care trăiau. Dați afară din casă pentru neplata ratelor la bancă, dormeau pe unde apucau și supraviețuiau cu banii câștigați de tatăl, Rocky Johnson, un luptător profesionist de renume. La 23 de ani, când fotbalul și marea iubire din liceu au devenit amintiri sumbre, Dwayne a intrat în lumea luptelor libere. Își aduce aminte că spunea ”acasă” unei camere mici și murdară, iar patul lui era o saltea găsită pe stradă. În prima zi de lupte avea doar 7 dolari într-un portofel rupt, mărturisește actorul de azi, milionar în euro.

”Luptam pentru 40 de dolari pe seară și mâncam gofre de trei ori pe zi. Mă băteam peste tot la sfârșit de săptămână, la evenimente organizate, oriunde. M-au ras în cap pentru că lumea trebuie să vadă sânge, asta le place, face parte din spectacol.”, a declarat Dwayne Johnson pentru revista americană Esquire.

Pe scenă a devenit Rocky Maivia, nume luat de la bunicul său, și el un luptător cu istorie. S-a dedicat sportului, a învățat că trebuie să mănânce pentru sănătate și nu de plăcere și curând avea să atingă aproape 100 de kilograme de mușchi pe un corp dorit de toate femeile. Între timp iubita de la liceu s-a întors în brațele lui și mai târziu i-a devenit soție. Deși impunător prin prisma staturii sale (2 metri), publicul nu gusta cu prea multă plăcere luptele sale. L-au numit ”prea blând”, chiar dacă nu de puține ori și-a pus la colț adversarii.

Și-a schimbat atitudinea, a început să fie mult mai brutal în lupte, își jignea rivalii, și-a schimbat numele în ”The Rock” și asta l-a transformat într-un zeu al scenelor WWE (World Wresting Entertainment). ”Ești un hermafrodit urât”, i-a spus adversarului său John Cena în timpul unei lupte. Totul pentru spectacol, faimă și bani.the rock.jpg4

Se lansează pe scena actoriei în 2001 unde joacă în filmul ”Întoarcerea Mumiei”. Are succes și descoperă că îi place și chiar este bun, fapt care i-a adus alte două contracte. Se pune pe picioare, se căsătorește între timp, iar cel mai bun prieten al său îi devine manager. După câteva luni de pauză pe scena de la Hollywood, se întoarce la lupte dar își dorește mai mult.the rock.jpg2

Managerul său îl sfătuiește să slăbească, motivând că piața de la Hollywood nu caută oameni atât de impozanți ca el și ar avea nevoie să scape urgent de câteva kilograme. Zis și făcut, dar nu asta a fost soluția, motiv pentru care The Rock își concediază prietenul și începe să facă lucrurile așa cum simte. ”A fost o decizie grea”, mărturisește actorul. Se transformă în omul de astăzi: carismatic, amabil, mereu cu zâmbetul pe buze (deși între timp divorțase) afișând un corp spectaculos de 120 de kilograme de mușchi.

Cunoaște succesul interpretând diverse personaje în filme faimoase și cu încasări uriașe și totodată își perfecționează stilul actoricesc. Astăzi, oficial declarat actorul cu cele mai mari încasări din lume, a înființat propria companie de producție de filme pe care a numit-o ”Șapte dolari Productions”, în onoarea celor 7 dolari mizerabili de la care a pornit la 23 de ani. Fosta soție este asociat al companiei și lucrează impecabil cu ea. Filosofia lor: ”Fac filme doar care îmi plac și mă întreb cum se va simți publicul când îmi vede filmul”.

Astăzi milionarul actor și producător Dwayne Johnson este căsătorit cu cântăreața Lauren Hashian și are o fetiță. Nu doar a dovedit ambiția de a se autodepăși, ci a rămas un om umil, calitate adorată de milioane de fani din toate lumea. Pe rețelele de socializare The Rock este urmărit de 60 de milioane de persoane, clasându-se pe locul trei după Justin Bieber și Cristiano Ronaldo. Următorul film pe care în protagonizează este ”Baywatch”, care revine pe marile ecrane anul viitor.

the rock.jpg5Baywatch

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate