Deces in familia Becali. Vestea care l-a daramat in aceasta dimineata pe patronul Stelei

in Evenimente

Mama fratilor Victor si Ioan Becali, dar si matusa lui Gigi Becali a avut parte de o moarte fulgeratoare. Ea s-a inecat in piscina casei, joi seara.

Cand fiica ei a sunat disperata la ambulanta, trupul femeii in varsta de 83 de ani plutea nemiscat. De altfel, echipajele de prim ajutor au constatat ca murise de aproape o ora. Apropiatii familiei sunt in stare de soc, iar in Pipera este acum in doliu.

Imediat dupa tragedie, a inceput un adevarat pelerinaj, in zona.

Trupul Everdichiei Becali a fost gasit in piscina chiar de fiica ei, sora fratilor Victor si Ioan Becali.

Desi familia Becali are contract cu o ambulanta privata echipajul de interventie nu putea sa intervina in acest caz in lipsa aparaturii adecvate asa ca pina la urma s-a solicitat o alta salvare la 112.

Cel mai apropiat echipaj a ajuns in 10 minute persoana era deja scoasa din piscina nu se mai punea problema de resuscitare deja se instalase rigiditatea, deci persoana era moarta in urma cu mai bine de o ora.

Conform procedurii, zona a fost impanzita de politisti iar un procuror a demarat cercetarile. Aseara nu era cunoscuta cauza mortii asa ca nu putea fi exclusa nicio varianta. Agentii i-au audiat toti cei din jur iar criminalistii au facut poze si au cercetat imprejurimile.

In tot acest timp, la poarta ajungeau rand pe rand Cristi Borcea, Gica Popescu sau Nicolae Badea.

Trupul Everidichiei Becali a fost dus la serviciul de medicina legala, unde astazi la prima ora a avut loc necropsia. Imediat au fost facute publice si primele date oficiale. Atunci cand a fost gasita, femeia purta costum de baie, semn ca a intrat voluntar in piscina. Ce s-a intamplat apoi, trebuie stabilit. Specialistii au recoltat probe biologice.

In jurul pranzului, odata procedurile indeplinite, fratii Becali si-au luat mama acasa.

Desi Victor si Ioan Becali sunt persoane intens mediatizate, cei mai cunoscuti impresari de fotbal din Romania implicati in procese rasunatoare, mama lor a fost o prezenta extrem de discreta. Ea a fost vazuta in public doar la evenimentele fericite, la care participa numeroasa familie Becali. Gigi Becali, nepotul ei, a cerut sa fie eliberat din Jilava pentru inmormantare. Conform legii el ar putea primi insa cateva zile de libertate doar in cazul decesului unei rude de gradul 1.

Specialistii de la Medicina Legala au stabilit ca mama fratilor Becali, in varsta de 83 de ani, a murit inecata. Ar fi intrat in piscina sa faca baie si i s-ar fi facut rau.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.