Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Decizia a fost luata in urma cu cateva minute! NOU ANTRENOR la STEAUA

in Sport

Mirel Rădoi a ajuns în urmă cu cîteva minute la Palat. Finanțatorul Stelei, Gigi Becali, a dorit să poarte o discuție cu finul său, toate acestea pentru a încerca să îl convină să rămînă alături de echipă.

mirel

În urmă cu 20 de minute, Mirel Rădoi şi-a anunţat jucătorii că a decis să demisioneze. Hotărîrea fusese luată în mare parte încă de aseară, cînd a avut un discurs de adio în vestiar. Rădoi le-a transmis jucătorilor că el este vinovat, deoarece preparatorul fizic pe care l-a adus la Steaua l-a trădat şi a plecat de la echipă după doar cîteva săptămîni. Tocmai din acest motiv, jucătorii au avut probleme fizice, iar în ultima perioadă au avut mari probleme în a doua parte a meciurilor.

De două ore a avut nevoie Gigi Becali pentru a-l convinge pe Mirel Rădoi să rămînă la Steaua. Nu a fost deloc uşor, iar tehnicianul a avut trei pretenţii clare pentru a accepta să nu plece.

1. Becali să nu dea nici un jucător afară fără să-l consulte. Gigi Becali a anunţat imediat după înfrîngerea cu Rosenborg că Tade nu mai are ce căuta la Steaua. Acest lucru l-a deranjat foarte pe Rădoi, iar astăzi i-a transmis lui Becali: „Nu pot să obţin rezultate cu jucători pe care tu îi critici cu fiecare ocazie şi îi ameninţi că îi dai afară de la echipă”. În cele din urmă, patronul Stelei a acceptat această primă condiţie şi a promis că doar Rădoi va decide cine pleacă de la echipă.
2. Să nu se micşoreze salariile jucătorilor. O altă măsură drastică pe care Gigi Becali o anunţa aseară era reducerea salarială pentru mai mulţi dintre jucători. Rădoi a cerut ca Becali să renunţe şi la această decizie, iar acesta a fost un punct aprins al negocierilor. În cele din urmă, patronul a acceptat şi această condiţie, astfel că s-a ajuns la ultimul punct de pe lista doleanţelor lui Rădoi.
3. Să fie transferaţi un fundaş şi un atacant. La final s-a ajuns şi la discuţia legată de lotul de jucători al Stelei. Mirel Rădoi a insistat că nu mai poate continua dacă nu primeşte în cel mai scurt timp un atacant şi un fundaş. Becali i-a promis că aceştia vor veni. Problema rămîne legată de cînd se vor face aceste mutări. Rădoi ar vrea ca transferurile să fie făcute cît mai repede, în timp ce Becali i-a propus să mai aştepte pînă la iarnă.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Sport

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate