Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Decizia a fost luată la sfârşitul săptămânii trecute! Ai un câine în apartament vei avea de plătit în plus. Câinii vor fi introduşi la cheltuielile de întreţinere.

in Articole

La o asociaţie de proprietari din Alba Iulia, câinii au devenit „persoane” şi vor fi introduşi la cheltuielile de întreţinere. Decizia a fost luată la sfârşitul săptămânii trecute şi înseamnă că fiecare persoană sau familie care are un câine în apartament va avea de plătit în plus.

Situaţia inedită a fost făcută publică de către un membru al asociaţiei. 

”Nu este o glumă. Este hotărârea Asociatiei de proprietari nr. 39 Cetate, Alba Iulia. Hotărârea a fost luată în adunarea generală a respectivei asociaţii, când la propunerea preşedintelui de asociaţie, turma (vreo 32-33 de inşi) a ridicat mana spre aprobare. Cum domnule să treci un câine, ca pe un om la cheltuielile de regie?!Degeaba m-am opus eu şi încă un domn, încercând cu argumente să le explicăm că propunerea este aberantă. Replica unuia din comitet a fost scurtă şi tăioasă: «domnu’, propunerea a fost aprobată în unanimitate de voturi» Deci, nu te poţi pune împotriva turmei”, spune Nicu Murgăşanu.

Administratorul asociaţiei afirmă că hotărârea este bună având în vedere că anumalele de casă produc multă mizerie.”Comitetul executiv al asociaţiei a făcut propunerea către adunarea generală pentru ca membrii care au câini să fie puşi la plata suplimentară a cheltuielilor echivalente cu o persoană. Este normal să fie aşa pentru că produc foarte multă mizerie şi ne costă în plus să facem curăţenie în urma lor”, afirmă Viorel Rac, administratorul asociaţiei de proprietari nr. 39 din Alba Iulia.

Prin urmare, pentru fiecare câine din asociaţie se va calcula chletuieli de întreţinere pentru lumina de pe scară, curăţenie, lift, salariul administratorului, salariul femeii de serviciu, repararea eventualelor defecţiuni la reţele etc.
Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate