Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

DECIZIE ȘOC! Sute de pensionari vor fi EXECUTAŢI silit

in Stiri online

Pe 14 septembrie, soții Adrian și Nicoleta Nicolcenco primeau fiecare o astfel de decizie privind recuperarea sumei de 2.190 de lei fiecare, „reprezentând prejudiciul generat de acordarea meselor la cantina de ajutor social Palazu Mare, în cursul anului 2013, urmare a măsurilor dispuse de Curtea de Conturi”. În total, 4.380 lei, bani pe care soții nu îi au. „Suntem disperați, de unde să dăm atâția bani?”, ne-a spus Nicoleta Nicolcenco.

Potrivit romanialibera.ro, cei care vor să achite sunt îndrumați ca, în termen de maximum 30 de zile de la data comunicării dispoziției, să se prezinte cu banii cash la sediul primăriei.

Bătrânii au fost anunţaţi că cine nu achită va fi executat silit

Nu se și spune la ce birou. Primarul îi anunță, prin decizie, că cine nu achită va fi executat silit de către Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța. Cei care nu sunt mulțumiți pot ataca decizia în instanță, la Tribunalul Constanța.

În 2013, fostul primar Radu Mazăre a dat o hotărâre de consiliu prin care toți bătrânii cu pensii de până la 500 de lei să primească cele două mese fără nicio cotizație.

„În 2015, când a venit Curtea de Conturi și a făcut verificări, a concluzionat că anumite persoane ar fi trebuit să plătească contribuția. Mai exact cei care depășeau suma de 126 de lei trebuiau să plătească 30% din valoarea totală, ceea ce nu s-a întâmplat și acum a trebuit să recuperăm banii de la acele persoane”, a afirmat Iulia Zaharinciuc, directorul Serviciului Public de Asistență Socială Constanţa.

În 2013, 450 de persoane beneficiau de masă. La începutul acestui an nu mai rămăseseră decât 150 de beneficiari, scrie huff.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate